2016-01-21 11:14Nyheter

StepFeed´s bud på 14 `okända´ platser i Jordanien alla bör besöka

null

De flesta människor associerar Jordanien med fantastiska platser som den antika staden Petra, huvudstaden Amman och Döda havet.

Landet har mycket mer att bjuda på, och nu har Mellanöstern nyhetswebbplats StepFeed utvald 14 mindre kända platser som är värda ett besök på en resa till Jordanien.

En stor del av listan är över städer och orter. Tafilah ligger i den sydvästra delen av Jordanien och är särskilt känd för sina många gröna trädgårdar med fikon och olivträd. Irbid är Jordaniens näst största stad och erbjuder både museer, universitet och ett pulserande nattliv. I Madada kan besökare utforska de många bysantinska mosaiker och njuta av den lokala streetfood.

Ett annat tema i listan är naturen. Dana Biosphere ligger i den södra delen av Jordanien och är landets största naturreservat. Våtmarkerna vid Azraq är pitstop för en mängd olika flyttfåglar och är därför idealisk för både fågelskådning och avkoppling. Wadi Mujib älven med sina pittoreska och dramatiska omgivningar är ett måste för alla äventyrslystna turister.

Se hela listan på https://stepfeed.com/life/food-travel/places-to-visit-in-jordan-that-arent-petra-amman-or-the-dead-sea/#.Vp39KUIiOri

Planlägga resan till Jordanien på www.visitjordan.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen