2015-08-04 16:27Nyheter

Resa lätt til Trinidad & Tobago hela året

null

Skandinavien gillar Karibien, och därför borde det komma som bra nyheter för många, at det nu är enklare än någonsin att resa till de två öarna Trinidad & Tobago.

Du kan flyga till antingen Port of Spain i Trinidad eller Tobagos ANR Robinson Airport med tyska Condor Air, Virgin-Atlantic, British Airways eller Trinidad & Tobagos eget Caribbean Airlines.

Flyg exempelvis med British Airways från London Gatwick till Port of Spain 6 dagar i veckan (utom lördag) eller med Condor Air från München till Tobago på måndagar.

Om du väljer att resa vidare mellan de två öarna på egen hand, ta flygningen bara 25 minuter.

Under hösten kan du bland annat uppleva Tobago Cykling Classic och mat festivalen Blue Food Festival samt ljusfesten Divali på Trinidad.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen