2015-01-27 12:32Nyheter

Las Cuevas stranden på Trinidad mottar en Blue Flag Award

null

Las Cuevas stranden på Trinidad har mottat den prestigefulde Blue Flag-pris som led i en ny markant satsning på miljö och bæredygtighed på tvillingerneøerne Trinidad & Tobago.

Prisen tildeles på bakgrund av 32 strandkriterier och 24 vandkriterier, der bl.a. handlar om vandkvalitet, miljøinformation, sikkerhed og service.

Det var Trinidad & Tobagos Turistselskab (TDC) som tilsammans med landets turistministerium (MOT) utdelta prisen på en ceremoni på stranden d. 16. januar 2015.

Det blå flagg är ett internationalt berömd øko-mærkat, der är tildelt till över 4000 strande och marinas i 48 länder. I Trinidad & Tobago bliver det lokale Blue Flag-programm varetaget av græsrodsorganisationen Asclepius Green.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen