2015-03-26 11:12Nyheter

​Inbjudan till pressresa till Jordanien i maj 2015

null

Jordan Tourism Board (JTB) är glada att få bjuda in journalister från stora medier i Sverige till en press-gruppresa under 5 dagar i maj 2015.

Pressturnén pågår från 18 till 22 maj (OBS. Pressresans start- och slutdatum kan variera ca 1 dag beroende på tillgängliga flygbiljetter) för 7-9 journalister eller andra förmedlara.

Pressturnén täcker de största och viktigaste platserna och sevärdheterna i Jordanien, som tillexempel huvudstaden Amman, den historiska staden Jerash, Döda havet, den antika staden Petra och ökendalen Wadi Rum. Det är också möjligt att förlänga resan med 1-2 dagar på egen hand. Ett detaljerat program kommer att presenteras innan avresan.

Deltagandet i pressturnén kräver en förhandsbekräftelse på minst en artikel i en större mediakanal.

Skicka ett mail till pr@unitedspiritnordic.com senast den 13 april om ni önskar delta i pressturnén.

Jordan Tourism Board förbehåller sig rätten att fördela 7-9 platser från de inkomna ansökningarna ut från annorlunda kriterier.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen