2014-04-16 11:57Nyheter

Den Jordanske regering ændrer i visumafgifter

Ifølge Jordans indenrigsministerium har den Jordanske regering besluttet at ændre i de nuværende afgifter på indrejsevisa.

De nye priser er følgende:

-  Visum med enkelt indrejse, gyldig i to måneder: ca. 370 SEK (40 JOD)

-  Visum med dobbelt indrejse, gyldig i tre måneder: ca. 550 SEK (60 JOD)

-  Visum med flere indrejser, gyldig i seks måneder: Ca. 1100 SEK (120 JOD)

Grupper på fem eller flere personer der har booket rundrejse, pakkerejse eller lignende via et rejsebureau der samarbejder med et jordansk rejsebureau, og som opholder sig i Jordan min. 48 timer er undtaget alle visumregler, og skal derfor ikke søge visum.

Rejser man til Aqaba skal der ligeledes ikke søges visum, da dette er et frihandelsområde.

Det tager kun ca. 6 timer at flyve direkte fra Stockholm til Aqaba, og der er masser af nemme måder at opleve Jordan på.

I Oktober tilbyder Apollo charterrejser direkte fra Stockholm til Aqaba fra kun 3.813 SEK.

Er man interesseret i at udforske Jordans mange kulturskatte og fantastisk spændende historie, tilbyder Albatros flere forskellige rundrejser i Jordan fra kun 10.998 SEK.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Innovativa, pragmatiska, resultatorienterade, konsekventa Vi bemöter marknaden på ett praktiskt och vänligt sätt. Vi jobbar med partners som ser långsiktiga succéer som ett mål. Med andra ord, så är vi ett litet team med stor erfarenhet av att genomföra slagkraftiga kampanjer på ett proffesionellt sätt. Vi garanterar integritet, pålitlighet, kontinuitet och motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen