2018-07-17 09:05Pressemeddelelse

Verdens fem bedste strande. Oplev dem med Star Clippers

null

Små sejlskibe har en stor fordel. De kan lægge til ved de smukkeste sandstrande på de mest naturskønne øer. Som gæst kommer du i nærkontakt med den storslåede natur og den åbne himmel, før du bader.

I år kan du komme til disse fem perler af drømmestrande med Star Clipper-skibene; Pink Beach i Indonesien, Ko Hong i Thailand, Syd Friars Bay på St. Kitts, Plage d'Arone på Korsika og Captain’s Best på Grenadinerne.

Lyserød sandstrand i Indonesien

Pink Beach, eller Pantai Merah på indonesisk, er, som navnet afslører, en strand med rosafarvet sand, én af kun syv i verden. Den ligger på Komodo Island og kan kaldes et af verdens naturlige vidundere. Farven kommer fra mikroskopiske, små dyr, som kaldes foraminiferer. De producerer et rødt pigment på koralrevene. Når de små fragmenter af røde koraler blandes med det hvide sand, dannes bløde, changerende nuancer af rosa.

På Pink Beach vil du nyde synet af en skiftende farvepalet, der rummer det friske, turkise hav, den klare, blå himmel, det grønne, tropiske landskab - og naturligvis det fascinerende, rosa sand i en fantastisk harmoni. Koralrevene er i god stand med mange fisketyper. Et perfekt sted at snorkle.

14. juli, 11. og 25. august, 8. og 22. september og 6. oktober med Star Clipper 7 dages cruise Bali – Bali fra EUR 1740 per person i dobbeltkahyt.

Blå lagune og grøn flora i Thailand

Koh Hong, eller Hong Island, er en billedskøn ø i det thailandske farvand, der ligger lige ud for kysten ved Krabi. Hong Island er en del af Than Bok Khorani Nationalpark og er kendt for sin smukke, blå lagune. Indgangen til lagunen er smal og beskeden, og vandet er helt krystalklart. Her er det oplagt at bade eller padle en tur. 

Hele øen er naturskøn, med hvid sandstrand, og repræsenterer drømmen om paradis.

3. og 10. november, 1., 8. og 15. december med Star Clippers7 nætter cruise Phuket – Phuket, samt 17. og 24. november, 22. og 29. december med 7 nætter cruise Phuket – Singapore fra EUR 1615 per person i dobbeltkahyt.

Hvid, endeløs strand i Caribien

South Friars Bay på St. Kitts i Caribien er en lang og særdeles udsøgt strand, der ligger på den sydlige ende af øen. Der er strandrestaurant, bar og pragtfulde muligheder for at bade, svømme og snorkle, slentre på kanten af stranden og havet eller bare koble helt af.

En farverig rom-cocktail i baren kan måske friste lidt ud på eftermiddagen?

22. december 2018, 5. og 19. januar, 2. og 16. februar og 2. og 16. marts 2019 med Star Flyer 7 nætters cruise St. Maarten – St. Maarten fra EUR 1615 per person i dobbeltkahyt.

Vandsportsstrande i Grenadinerne, Caribien

Captain’s Best-stranden ligger imponerende hen på en af øerne på Grenadinerne. Det er et fredfuldt, uberørt ørige, hvor Captain’s Best er den mest vidunderlige strand af dem alle. Her skal man bare nyde livet, tage en pause fra hverdagen, bade, svømme, sole sig og prøve en af Star Clippers’s mange vandsportsaktiviteter. Så bliver ferien ikke bedre.

10. november med Royal Clipper 14 nætters cruise Barbados – Panama fra EUR 3840 eller 24. november med Star Flyer 14 nætters cruise Barbados – Panama fra EUR 3480 per person i dobbeltkahyt.

Idyllisk naturstrand på Korsika, Middelhavet

Plage d'Arone på Korsika er en enestående, halvmåneformet strand, som ligger idyllisk, med overdækket terræn og bjergskråning i baggrunden. Her er du afsondret fra omverdenen, med strand, sol og lækre bademuligheder omkring dig. Plage d'Arone, med fint, blødt sand, omgivet af den vilde natur, er en middelhavsperle på vestkysten af Korsika.

22. september og 6. oktober med Royal Clipper 7 nætters cruise Cannes – Cannes fra EUR 2050 per person i dobbeltkahyt.

For booking kontakt dit rejsebureau, eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com , Tel. +377 97978400, www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers har i dag tre af verdens største sejlskibe. Det fjerde kommer om lidt, Flying Clipper. Det bliver verdens største sejlskib. Samtlige skibe kan lægge til i små havne, hvor de store krydstogsskibe ikke kan komme ind, dette kan derfor tilbyde gæsten oplevelsen af at være på en privat yacht.

Service af høj standard tilbydes af et imødekommende mandskab, og alle tre skibe har teaktræsdæk, svømmebassin, uformel stemning, en hyggelig Tropical Bar på dækket og en pianobar. Skibene er store nok til at tilbyde førsteklasses indkvartering og måltider. De to mindre skibe, Star Flyer og Star Clipper, kan hver rumme 170 gæster og har et mandskab på 74 personer, mens Royal Clipper har plads til 227 gæster og har et mandskab på 106 personer.

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation. For mere information læs mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen