2019-10-11 14:40Pressemeddelelse

United Spirit Nordic træder ind i stort, internationalt netværk

SISSY DEMARIA-KOEHNE - President & WWPR Founder
SISSY DEMARIA-KOEHNE - President & WWPR Founder

Globalt PR-netværk udvider sine bånd i Europa

 

Repræsentationsbureauet, United Spirit Nordic, er blevet medlem af WorldWise PR Affiliates og indgår nu i et globalt netværk af uafhængige PR-agenturer, med speciale i forskellige brancher på tværs af kulturer.

 

WorldWise PR Affiliates er et globalt netværk af PR-agenturer, indenfor blandt andet turisme, bolig, detailhandel, design, mode, kunst og kultur med mere.

 

Med ​​United Spirit Nordic som nyeste medlem, spænder WorldWise PR Affiliates’ netværk nu over 22 lande over hele verden, herunder Argentina, Brasilien, Canada, Colombia, Danmark, De Forenede Arabiske Emirater, Dubai, England, Finland, Frankrig, Hong Kong, Island, Italien, Kina, Mexico, Moskva, Norge, Portugal, Spanien, Sverige og Tyskland, med planer om at udvide til Japan, Sydafrika og Australien i 2020.

 

United Spirit Nordic er et af de førende repræsentationsbureauer i Norden med årtiers erfaring i rejsebranchen. De understøtter globale brands inden for luftfart, turisme, hoteller med flere. Gennem PR, salgsaktiviteter og marketing, såvel som unikke sproglige færdigheder (norsk, svensk, dansk og engelsk) er United Spirit Nordic i stand til effektivt at servicere Nordens specifikke markeder. Deres overordnede mål er altid at øge besøgstal, opholdets varighed og forbrug pr. person.

 

United Spirit Nordic bryster sig af et etableret netværk i den nordiske rejsebranche og er i stand til at udforske og udnytte forskellige muligheder for at fremme kunder i Norden. Bureauet besidder salgs-, marketing- og PR-ressourcer til at udvikle kreative, effektive og integrerede kampagner, der leverer bæredygtige resultater for kunder.

 

United Spirit Nordic er specialister i at udvikle effektive relationer og partnerskaber brands imellem, hvilket er nøglen til at øge besøgstal og salg. Værktøjskassen er således fyldt med forbindelser til turoperatør, luftfartsselskaber, rejsemesser, udstillinger, presseture, presseevents, fam trips, sales calls og CRM.

 

Bureauet har derudover erfaringer i reklamekampagner, der består af både interne kompetencer og innovative reklamepartnere, hvilket gør United Spirit Nordic i stand til at opnå optimalt reklameudbytte gennem både traditionelle mediekanaler (TV, print og digital) og online såsom social media management, social media-kampagner, content management, blogs osv. på det nordiske marked.

 

”Vi er glade for at byde United Spirit Nordic velkommen til vores netværk,” siger Sissy DeMaria Koehne, som er stifter af WorldWise PR Affiliates og direktør for Kreps DeMaria Public Relations. ”United Spirit Nordic fremmer vores tilstedeværelse i Europa og vil uden tvivl blive et vigtigt link til vores andre medlemmer, som søger stærke PR-partnere til deres kunder i de nordiske lande.”

 

CEO, Creative Director og grundlægger af United Spirit Nordic, Christine Engen, blev involveret i PR som et resultat af hendes fascination af samspillet mellem forskellige kulturer, og hvordan sociale medier kan bruges til at fremme dette. Med en bachelorgrad i samfundsvidenskab fra Universitetet i Oslo og speciale i socialantropologi, jura og statistik er hun pragmatisk, strategisk og en skarp kommunikator.

 

”Vi ser spændende muligheder i at træde ind i WorldWise PR Affiliates, hvor vi kan udvide vores netværk, dele erfaringer på tværs af lande og skabe et ekstra lag af sammenhold, med public relations som vores ekspertise. Vi er overbevist om, at vi er stærkere sammen, og dette nye medlemskab åbner flere døre for samarbejde begge veje.”

 

Christine Engen, CEO og Creative Director, United Spirit Nordic

 

Engen har 30 års erfaring inden for kommunikation og PR i rejsebranchen. Gennem sin karriere har hun repræsenteret flere destinationer som Trinidad & Tobago, Tahiti, Jordan, Sydafrika, Ras Al Khaimah samt rederier som blandt andre Star Clippers. Hun er en ægte skandinav, der taler flydende norsk, svensk, dansk og engelsk samt en nysgerrig globetrotter.

 

Om WorldWise PR Affiliates

WorldWise PR Affiliates har hovedsæde i New York og blev grundlagt i 2014 af Sissy DeMaria Koehne sammen med medstifterne Harriet Weintraub, Nathalie Visele og Linda Petrie. Netværket dækker en bred palet inden for blandet andet traditionel PR, sociale medier, virksomhedskommunikation, krisestyring, thought leadership, events og digital markedsføring.

Man opnår kun medlemskab af WorldWise PR Affiliates ved personlig invitation, og alle medlemmer forpligter sig til at overholde de højeste standarder i PRSA's etiske kodeks.

 

WorldWise PR Affiliates’ medlemmer inkluderer: Bogota-baserede Covo Boutique PR, Buenos Aires-baserede SGR Comunicaciones, Københavnsk-baserede United Spirit Nordic, Dubai-baserede Shamal Communications, Hong Kong-baserede Petrie PR, Lissabon-baserede Jervis Communications & Marketing, London-baserede Grifco, Paris-baserede Indigo Unlimited, New York og Miami-baserede Kreps DeMaria, New New York-baserede HWPR, Madrid-baserede The Blueroom Project, Mexico City-baserede Avalos Asociados, Moskva-baserede IMC Agency, Munchen-baserede Stromberger PR, Rom-baserede Daniela di Monaco, Toronto-baserede TCGPR og São Paulo-baserede MD Assessoria E Communicacao.

 

Kontakt:

Sissy DeMaria Koehne

Kreps DeMaria

sdemaria@krepspr.com

P: 305.663.3543


Om United Spirit Nordic

Som repræsentationsbureau er vores mål at inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå dette mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring, fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.