2015-03-18 11:28Pressemeddelelse

United Spirit Nordic indgår samarbejde med Bhutan Journeys

null

Bhutan er et land med mange kaldenavne: Tordendragens Rige og Landet for glæde og økologi for blot at nævne et par. Bhutan ligger mellem Kina og Indien og byder på storslået og bjergrig natur, en fascinerende historie, mystik, spiritualitet og stolte traditioner. Bhutan er i øvrigt verdens yngste demokrati siden 2008, hvor landet oplevede sit første frie valg.

Bhutan Journeys tilbyder rejser med fokus på kultur, natur, vandring og forskellige festivaller. Selskabet blev grundlagt i 2006 og er specialiseret i temabaserede pakkerejser og ture med professionelle guider for både grupper og individuelle rejsende. Oplev fx templer i Bumthang-dalen, fuglekigning i Dochula-passet eller maskerede danseopvisninger på den nye Jakar Festival på en af Bhutan Journeys mange forskellige ture af 7 til 15 nætters varighed. Det er også muligt at bestille endags-vandreture med forskellige temaer.

Rejsende fra Europa til Bhutan er generelt i stigning, og med samarbejdet med United Spirit Nordic får Bhutan Journeys en stærk partner på det nordiske marked. 

”Vi er stolte af at kunne byde Bhutan Journeys velkommen til United Spirit Nordic, og vi glæder os til at præsentere skandinaviske rejsende for en helt særlig destination og en række unikke rejseprodukter” udtaler direktør for United Spirit Nordic, Christine Engen.

Bhutan har erklæret 2015 som officielt Visit Bhutan-år i anledning af Hans Majestæt Jigme Singye Wangchuck´s 60 års-fødselsdag.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen