2019-02-04 11:00Pressemeddelelse

United Spirit Nordic byder ny kollega velkommen

null

United Spirit Nordic rekrutterer ny profil til at varetage bureauets voksende salgsaktiviteter og booste MICE.

Nye kunder som Tuscany Again og Grand Park Kodhipparu, Maldives, - foruden flere andre projekter - har i 2018 givet ekstra vækst til det københavnskbaserede repræsentationsbureau. Bureauet henter derfor nye kræfter hjem for at holde vokseværket ved lige og samtidig skærpe fokus på sine MICE-aktiviteter.

United Spirit Nordic opretter ny salgsstilling, hvor Jonas Sehested sadler op som Director of Sales & Marketing. Med sine kompetencer får han til opgave at drive bureauets salgsaktiviteter i Norden og gøre klar til at sætte endnu mere tryk på MICE i fremtiden.

Jonas Sehested kommer fra Kuoni Destination Management som projektleder med fokus på bl.a. new bizz. Han tiltrådte hos United Spirit Nordic d. 1. februar og bringer ny energi til bureauet.

Christine Engen, CEO og Creative Director, siger selv om Jonas:

"Jonas udviser en smittende energi, og allerede ved vores første møde fornemmede jeg hans motivation for branchen. Med sin kreativitet og høje ambitioner er jeg overbevist om, at Jonas er et godt match for os. Foruden engelsk, er det et stort plus, at Jonas mestrer både dansk, svensk og norsk, så han er fuldt rustet til at indtage Norden."

Jonas har en solid baggrund i rejsebranchen og erfaring med bl.a. salg, eventstyring, account management, marketing og PR. Han er uddannet i international Marketing & Management fra Copenhagen Business School (CBS) med fokus på turisme og økonomi.

Med Jonas Sehested som nyeste spiller på holdet udruller United Spirit Nordic en vision, der åbner op for spændende projekter i fremtiden. Og vokseværket slutter ikke her. Snart kan det nordiske repræsentationsbureau afsløre flere gode nyheder...

Om United Spirit Nordic

Som repræsentationsbureau er vores mål at inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale mærker inden for bl.a. turisme, hotel, livsstil og luftfart med at nå dette mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring, fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger deres forretning.

Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.

#unitedspiritnordic #inspiretraveling

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation. For mere information læs mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.

Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen
Eva Hjarup Thomsen
PR and Communications Manager
Eva Hjarup Thomsen