2016-04-15 09:56Pressemeddelelse

Trinidad & Tobago satser på sportsturisme

null

På Trinidad & Tobago nyder de for tiden - ligesom resten af Caribien - den vestindiske dominans i T20 cricket-verdensmesterskaberne. Sport har længe haft en stor betydning på Trinidad & Tobago, og inden for de seneste år er sportsturisme blevet et vigtigt satsningsområde på tvillingeøerne.

Foruden fantastiske sportsevents har denne form for turisme vist sig at kunne skabe forretningsmæssig udvikling og nye arbejdspladser og engagere især lokale unge. I 2016 fortsætter arbejdet derfor med at udvikle denne vigtige sektor på Trinidad & Tobago, hvor besøgende kan opleve kombinationen af sportsoplevelser, bæredygtighed og unik natur.

Cricket er en elsket sportsgren på Trinidad & Tobago, og selv internatinale cricketfans, der følger deres hold verden rundt, vil indrømme, at du ikke rigtigt har oplevet cricket, førend det er sket på Trinidad & Tobago. I år afholdes Caribbean Premier League Cricket (CPL T20) på øerne i juli 2016.

Tobago International Cycling Classic regnes som et af de førende sportevents i verden, der tiltrækker både ryttere og besøgende fra hele verden. I 2013 deltog over 300 ryttere fra 25 forskellige lande.

Det store fokus på sport kommer også til udtryk i en række andre events i løbet af året som Trinidad and Tobago Cycling Federation Easter International Grand Prix og Women’s Junior Pan American Hockey Championships.

Et helt nyt tiltag er Tobago International Sea to Sea Marathon, der afholdes for første gang i maj 2016 for 500 løbere, der skal konkurrere i 5 og 10 kilometers løb samt et særligt kyst til kyst-maratonløb.

Se mere om Trinidad & Tobago på www.gotrinidadandtobago.com eller www.facebook.com/islandsoftrinidadandtobago

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen