2016-04-25 08:30Pressemeddelelse

Trinidad & Tobago er klar til den kulinariske konkurrence `Taste of the Caribbean 2016´

null

Siden 1993 har eventet `Taste of the Caribbean´ været Caribiens førende kulinariske konkurrence. Holdet der skal repræsentere tvillingeøerne, Trinidad & Tobago, er nu blevet udvalgt, og under lederskab fra holdkaptajn Adrian Cumberbatch, der er køkkenchef på Hyatt Regency Trinidad, skal de præsentere nogle af de mange fantastiske kulinariske oplevelser, som Trinidad & Tobago har at byde på.

Årets konkurrence afholdes d. 6. - 10. juni på Hotel Hyatt Regency i Miami, Florida, hvor offentligheden er velkomne til at deltage i begivenheden, stemme og give feedback.

Eventet afholdes årligt og giver regionens bedste bartendere, kokke og bagere mulighed for at vise deres kunnen frem. Baggrunden for begivenheden er at sætte fokus på de mange elegante og autentiske retter fra de caribiske øer.

Taste of the Caribbean har fundet sted siden 1993, og Trinidad & Tobago har deltaget siden 1997, hvor de vandt bronze i ”Kitchen Standards” og guld i ”Centerpiece”-konkurrencen.

Mellem marts og maj vil der på Trinidad & Tobago blive afholdt 12 øvelsesmiddage, som også er åbne for offentligheden, der kan give feedback på smagsoplevelserne samt æstetikken.

Det `kulinariske hold´ fra Trinidad & Tobago 2016 består af:

  • Adrian Cumberbatch, køkkenchef, Hyatt Regency Trinidad (holdkaptajn)
  • Brandon Maharaj, kok, Brandon Catering & Gourmet Service
  • Jeremy Lovell, kok, Courtyard by Marriott 
  • Adam de Freitas, kok, The Anchorage
  • Annelca Mendoza, juniorkok, Iesa Events
  • Kimberly Jagassar, bager, Hyatt Regency Trinidad
  • Kishion Guillaume, bartender, CJ Lounge 
  • Clinton Ramdhan, bartender, Verve Creations Ltd.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen