2016-02-18 11:52Pressemeddelelse

Trinidad & Tobago afholder Caribiens første sea to sea-løb

null

I maj 2016 afholder Tobago sit første såkaldte Sea to Sea-løb, som ligeledes er det første af sin slags i hele Caribien. Deltagerne skal løbe fra kysten mod det Caribiske Hav, gennem Tobagos smukke regnskov til den anden side af øen, hvor det Atlantiske Ocean rammer de sydlige kyster. Begivenhederne vil finde sted d 21. og 22. maj 2016.

Strategisk Chef i Sea to Sea Events ltd, Garth Alleyne, fortæller, at det internationale Sea to Sea marathon er designet til at fremvise Tobago og øens enestående natur. Førstedagen, d 21. maj, vil byde på fem (5) og ti (10) kilometers distanceløb, og på andendagen vil halv- og fuldmarathon finde sted. Dette betyder, at både øvede og uøvede marathonløbere kan deltage.

Løbet er støttet af en række sponsorer, hvilket betyder, at der er en stor præmiepulje på hele $60.000 US dollars (400.560,00 DKK) fordelt i forskellige kategorier, hvilket gør løbet til det mest lukrative i hele Caribien.

Marathonet begynder ved Main Ridge Forest Reserve, der ligger nær Bloody Bay ud mod det Caribiske Hav. Dernæst fortsætter løbet gennem regnskoven til øens næststørste by Roxborough, der ligger ud mod det Atlantiske Ocean. Deltagerne vil dernæst løbe langs det Atlantiske Ocean til den sydlige del af øen og afslutte i Lambeau ved Little Rockly Bay. 

Sea to Sea forbundet forventer, at op mod 500 internationale løbere og gæster vil deltage i denne unikke begivenhed for deltagere i forskellige aldersgrupper og med eller uden handikap. Det er håbet, at arrangementet ligesom en lang række andre årlige sportsevents vil bringe Tobago yderligere på kortet som `aktiv´ destination. 

Deadline for tilmelding er d 7. maj 2016. 

Mere information kan findes på: www.seatoseamarathon.com

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen