2014-03-04 20:11Pressemeddelelse

TOBAGO JAZZ EXPERIENCE

null

TOBAGO JAZZ EXPERIENCE - 19 - 27nd  April: Hovedartisterne omfatter John Legend, Earth Wind & Fire, Brandy & Keyshia Cole. Vil blive afholdt  under Tobago’s påskefejring, med blandt andet øens ged & krabbe løb og indhøstingsfestival. Besøgende kan opleve det lokale køkken, seværdigheder og attraktioner, kultur og mode, da disse er indarbejdet i begivenheden. Festivalen vil også vise frem nye og kommende, lokale artister.  Se mere på www.tobagojazzexperience.com

Tobago Jazz Experience ( TJE ) 2014 er en hyldest til jazz , sammen med den lokale musikken til Trinidad og Tobago og Caribien. Musikfestivalen holder sig tro mod sit løfte om at tilbyde " meget mere end musik " ​​dog Tobago Jazz Experience inkorporerer de kulturelle og historiske aspekter, der definerer øen Tobago som en ideel destination.

Fra lørdag 19. til søndag 27 april 2014 , vil de besøgende tage ud på en musikalsk tur gennem Speyside , Signal Hill , Scarborough , Castara og Pigeon Point Heritage Park.

Besøgende kan nyde en gastronomiske oplevelse med brød bagt i de autentiske lejrovne ved landsbyen Castara, tage en tur ”off the beaten track” ind i Main Ridge Reserve, fordybe sig i kulturelle begivenheder såsom gedeløb på Buccoo Integrated Facility; eller tage en historietime med en rundtur på Fort King George Heritage Park - alt imens de omgås lokalbefolkningen som er kendt for sin varme og indbydende gæstfrihed.

Tidligere Jazz Experiences har indeholdt berømtheder som George Benson, Erykah Badu , Randy Crawford, Chaka Khan, Trey Songz, Angie Stone, Janelle Monae og Emeli Sande. I år vil Grammy Award vindere John Legend, Earth Wind and Fire og Brandy sammen med Keyshia Cole tage kontrol over scenen, støttet af en imponerende cast af lokale og regionale talenter.

Tobago Jazz Experience arrangeres af afdelingen for turisme og transport i Tobago House of Assembly og det er en af ​​de mange initiativer, der anvendes til at øge Tobago’s synlighed i det lokale, regionale og internationale turismemarkeder. Den årlige festivalen præsenterer en mulighed for at fremvise til verden alt, hvad øen har at byde på.

Du kan rejse med Top Tours til Tobago i sommer for kr 7.998
http://www.toptours.dk/Det-aegte-Caribien-Oplev-Tobago

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen