2014-05-14 21:57Pressemeddelelse

Tobago indtager catwalken

null

Den 16. til 18. Maj er der glimmer og glamour på Tobago. På øens største by Scarborough holdes Tobago Fashion Weekend. Her kan du opleve  den nyeste mode en masse coole superstjerner.

Tobago er med på moden

Når du soler dig på Tobagos smukke strande skal du selvfølgelig være iført det mest trendy badetøj. Fredagens modeshow inspirerer dig til din næste super hotte bikini.

Det gælder om at være med på aller nyeste mode. Vi ved alle hvor hurtigt moden skifter, hurtigere end lynet. Lørdag og søndag viser designerne hvad du skal gå i lige nu. Skynd dig inden det skifter.

Der bliver løbende offentliggjort hvilke designere der kommer og præsenter deres fantastiske tøj. Det er f.eks. Tabii Just, Royalzclothing og Francis Hendy.

Tabii Just er smukt og miljøvenligt tøj til den moderne kvinde. Medstifter og designer af Tabii Just, Tabitha St. Bernard boede i Trinidad og Tobago, indtil hun som 19 årig flyttede til New York for at designe smukt tøj.

Francis Hendy er også fra Trinidad og Tobago. Hans tøj er meget populært, især blandt de aller største musikstjerner. Jay-Z, Beyonce, Rihanna og medlemmerne af Black Eye Peas er blandt de mange Francis Hendy kunder. Tøjet er innovativt, kreativt og sexet.

Stjernerne tager tilbage til Trinidad og Tobago

Som en hver anden mode begivenhed, er Tobago Fashion Weekend spækket med stjerner. Det er især stjerner, fra Trinidad og Tobago som kommer tilbage og bakker op om den fashionable begivenheden.

Det er f.eks. Premier League klubben, Cardiff Citys angrebsspiller Kenwyne Jones der er fra Trinidad. Man kan også møde Shaka Hislop som på Trinindad og Tobago er en fodboldlegende. Han var målmand på Trinidad og Tobagos landshold ved holdets første VM kamp. I dag er Shaka Hishop kendt som fodboldanalytiker på sporstkanalen ESPN.

Også den lokale musikscene er repræsenteret ved Tobago Fashion Weekend. Destra Garcia som er en populær Soca, eller Soul-calypso musiker som det også hedder. Hun er kendt for et meget højt energiniveau når hun optræder og for en excentrisk tøjstil, så hun skal nok gøre begivenheden endnu mere festlig.  Destra Garcia og Calypsomusikeren David Rudder  vil gæste Tobago Fashion Weekend.

Når dagen er omme, er det afterparties der indtager scenen. De skal nok blive sjove. Trinidad og Tobago er kendt for at kunne holde et brag af en fest, faktisk siger man at ingen kan feste som de kan på Trinidad og Tobago.

På Tobagos Fashion Weekends hjemmeside kan du læse mere og holde dig opdateret på hvilke spændende designere der kommer og viser dig højeste mode.

Tobago Fashion Weekend er en fantastisk mulighed for at opleve Trinidad og Tobagos moderne kultur. Til sommer kan du rejse med Top Tours via London fra 8.998 DKK.

Til vinter kan du  rejse med Apollo fra København til Tobago fra kun 14.548 DKK.


United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen