2016-10-10 08:15Pressemeddelelse

The Adventure Travel Trade bliver holdt i Jordan

null

For første gang er Jordan vært, når The Adventure Travel Trade Association sætter fordele fra bæredygtige adventure-markeder på dagsordenen. Det sker i foråret 2017, og fokus er på adventure, mennesker, miljø og økonomisk profit.

Jordan Tourism Board er begejstret for, at The Adventure Travel Association afholder deres regionale AdventureNEXT Near East (ANNE) konference i Jordan til foråret 2017. Formålet med begivenheden er at skabe netværk mellem destinationerne, rejsearrangører, rejseagenter, indkvarteringer, servicepartnere og verdensomspændende mediepartnere. Der vil være globale og regionale nyheder, research, begivenheder, networking og kurser.

Første gang i regionen
ANNE bliver den første konference af sin slags i Mellemøsten, hvor historier om rejser og eventyr går tusinde år tilbage. Særligt passer det godt at afholde eventen i Jordan fordi, naturen og samfundsstrukturen her er yderst varieret, og fordi der er en god blanding mellem det antikke og det moderne.

Et land for eventyrer
Til ANNE-konferencen er hovedfokusset adventure, og der vil blive afholdt medie-networking for adventure-skribenter, bloggere, fotografer og redaktører, som deler de seneste adventure-tendenser på verdensmarkedet. Adventure-turisme er et spirende segment i turismebranchen både i Jordan og i resten af verdenen. I Jordan er der i løbet af det seneste år sket væsentlige adventure-forandringer såsom ‘The Jordan Trail’, der udfordrer nogle af klodens bedste vandreruter. Konferencen sammenfalder med færdiggørelsen af netop denne vandrerute, der strækker sig over 650 km. og går igennem 52 landsbyer. Ruten, der er spækket med sightseeing, bidrager også med indkomst og bæredygtighed til landsbyernes lokalsamfund.
Lina Anna, Minister for Tourism and Antiquities samt formand for JTB, forklarer: “Vi er beærede og begejstrede for at afholde denne betydningsfulde begivenhed her i Jordan, hvor der er mange betagende adventure områder.”

The Jordan Tourism Board (JTB)
JTB blev grundlagt i 1998 som et uafhængigt, offentlig-privatsektor-partnerskab, der er yderst engageret i at udnytte marketingstrategier for at brande, positionere og promovere Jordan som en attraktiv turistdestination på de internationale markeder. Strategien går ud på at afspejle det rigtige billede af Jordan som en destination for kultur, natur, religion, eventyr, afslapning og MICE.

The Adventure Travel Trade Association (ATTA)
The Adventure Travel Trade Association (ATTA) har over 1000 medlemmer kloden over, hvis vision er 1) Støtte og fordele ved at lave bæredygtige adventure rejsedestinationer med fokus på mennesker, miljø og profit, 2) Networking med destinationer, rejsearrangører, rejseagenter, service-partnere og medie-samarbejder med hele kloden, 3) at skabe adgang og levere globale samt regionale nyheder, research, begivenheder og uddannelse inden for feltet. 

For mere information kontakt United Spirit Nordic på: pr@unitedspiritnordic.com

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism, Star Clippers, DMC Destination Asia, DMC Bhutan Journeys, Park Hyatt Maldives Hadahaa, Park Hyatt Siem Reap og Hyatt Regency Phuket. I vil på vores newsdesk blive opdateret med information fra de destinationer, selskaber og hoteller, vi repræsenterer.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen