2015-08-25 10:22Pressemeddelelse

Tag på cykelfestival på sportsglade Tobago

null

Nervepirrende hårnålesving, barske stigninger og storslået natur. Man skulle måske ikke tro det, men Tobago har faktisk meget at byde på  for alle slags cykelentusiaster og -fans. Fra d. 29. september til 4. oktober 2015 lægger øen igen asfalt til en ugelang cykelfestival.

Som publikum til cykelfestivalen får I muligheden for at kombinere en intens sportsoplevelse med fantastisk natur, skønt vejr, indbydende strande og lokal kultur. I vil også opleve, hvor stor en rolle sport spiller for indbyggerne på Tobago i det hele taget, hvor bl.a. cricket, fodbold og atletik er populære sportsgrene.

Cykelfestivalen består af en række kortere baneløb for både amatører og professionelle med start i Crown Point-området i hovedstaden Scarborough. Åbningsceremonien foregår d. 29. September kl. 9, og i de følgende dage kan I opleve en række forskellige løb inden hovedløbet Tobago Road Race d. 4. oktober med efterfølgende prisoverrækkelser.

Tobago Cycling Classic er blevet afholdt siden 1986 og blev startet af en gruppe lokale cykelentusiaster. I dag er det kendt som et populært og festligt sportsarrangement og et af årets vigtigste events på Tobago.

I kan rejse til Trinidad & Tobago med British Airways fra London Gatwick. Det er muligt for cykelryttere at medbringe egne cykler mod ekstragebyr, mens andre med fordel kan vælge at leje en cykel på Tobago.

Læs mere på www.britishairways.com og www.easygoersbikes.com.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen