2015-03-06 09:32Pressemeddelelse

Tag på 5 eventyrlige ture i Jordan

null

Tag på ørkencamping i Wadi Rum

Det bliver ikke meget mere eventyrligt end i ørkendalen Wadi Rum i det sydlige Jordan. Her kan I bl.a. leje en kamel og følge i Lawrence of Arabias fodspor, svæve en tur i luftballon eller prøve kræfter med ældgamle hemmelige inskriptioner på skjulte klippevægge. Foruden kamelryg, som naturligvis er den mest autentiske transportform på stedet, kan eventyret i Wadi Rum angribes fra hesteryg eller mountainbike. For de rigtig modige er det muligt at overnatte i telt i Wadi Rum, enten i eget telt på `vilde´ campingpladser eller i opstillede beduintelte med tilhørende faciliteter.

Oplev Mellemøstens truede dyreliv i Shawmari reservatet

I Shawmari reservatet øst for Amman får Mellemøstens truede dyrearter mulighed for at genopbygge deres bestand i trygge rammer, hvilket vel nærmest er et eventyr i sig selv. Her kan I opleve strudser, vildæsler og gazeller i naturlige omgivelser. Fra reservatets observationstårn er der rig mulighed for fuglekigning, og i de tidlige morgentimer er chancerne gode for også at spotte den sjældne elsdyrantilope, der nær var uddød i 1970´erne. Reservatet tilbyder forskellige safariture i løbet af dagen og overnatning i store beduintelte.

Dyk ved Kong Husseins skibsvrag i Aqaba

Der var engang en konge, der købte et skibsvrag og omdannede det til et kunstigt rev. Sådan kunne eventyret om Cedar Prive-skibsvraget i Aqaba oplagt lyde, for det var på Jordans Kong Husseins initiativ - og med hjælp fra hans søn Abdullah – at skibsvraget blev omdannet til et populært dykkersted. Aqaba byder på over 30 større dykkersteder med rev, der alle ligger tæt på kysten, så der er rig mulighed for at gå på undervandseventyr året rundt. Vandski, svømning og sejlads er naturligvis også favoritter blandt lokale og turister i kystbyen.

Indtag floden i Mujib naturreservatet

Spænd redningsvesten og tag den guidede tur ned af Wadi Mujib-floden, som ligger i naturreservatet af samme navn. Undervejs på turen, der starter ved Det Døde Hav, passerer I en række vandfald, det ene vildere end det foregående. Andre vælger en af områdets udfordrede og dramatiske landjordsruter gennem barskt højland. Det er også muligt at overnatte på reservatets campingplads på Madash-halvøen med fantastisk udsigt over Det Døde Hav.

Grib historien i Jerash og Ajlun

Der er heldigvis tale om et show, når 45 legionærer og 10 gladiatorer mødes til kamp i fuld udrustning i oldtidsbyen Jerash. Den romerske kultur er tydelig overalt i byen, der byder på en lang række koncerter og festivaller med bl.a. sang, dans og håndværk i sommersæsonen. Tæt på Jerash ligger byen Ajlun, hvor besøgende kan gå på eventyr i gamle vandmøller, forter og en betagende slotsruin eller nyde stilheden mellem nåletræer og olivenlunde i områdets naturreservat.

Visit Jordan tilbyder følgende eventyrlige ture med fuldt program og overnatninger:

  • Dana, Wadi Rum og Wadi Mujib (3 dage)
  • Dana, Petra, Wadi Rum, Aqaba og wadi Mujib (5 dage)
  • Amman, Jerash & Ajlun, Dana, Petra, Wadi Rum, Aqaba og Wadi Mujib (8 dage)

Læs mere på www.visitjordan.com eller besøg www.facebook.com/visitjordannorden

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. På vores newsdesk kan I blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clippers sejlskibskrydstogter.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen