2019-05-29 05:00Pressemeddelelse

Svøm med delfiner på Maldiverne

Dyk ned til korallerne, bliv venner med de spraglede fisk, og kom tæt på delfinerne i det krystalklare hav omkring Grand Park Kodhipparu, Maldives. Alt kan ske på dette én-ø-ét-resort, hvor vand, sport og børneaktiviteter venter.

Velkommen til et slaraffenland for børn og barnlige sjæle midt i det Indiske Ocean! Der er masser at lave, når man er i paradis, eller man kan vælge at lave absolut intet. For de eventyrlystne tilbyder Grand Park Kodhipparu, Maldives et bredt udvalg af vandsport og dykkeroplevelser i verdensklasse. Få en aktiv ferie for hele familien, hvor ingen kommer til at kede sig.

Snorkling

Kodhipparu er navnet på øen, der huser hele feriestedet, Grand Park Kodhipparu, Maldives. Øen ligger i et af de bedste koralrev på Maldiverne. I det glasklare vand kan man lære om og opdage, hvad undervandsverdenen byder på, mens man snorkler rundt om øen. Du støder nemt på hundredvis af farverige fisk i revet – kun få meter fra familiens villa, som svæver over vandet på pæle. Der er også mulighed for at tage på private snorkeludflugter med guide.

Dykning

Kom et svømmetag dybere ned i havets forunderlige rige omkring Nord Male Atollen. Dette er hjemstedet for et utal af marinearter, berømte dykkersteder og bl.a. sorttippede revhajer og legesyge delfiner, på udkig efter nye svømmekammerater.

Grand Park Kodhipparu, Maldives har et fuldt udstyret dykkercenter med bl.a. et team af PADI-certificerede fagfolk, som sikrer familien en mindeværdig dykkeroplevelse. Der er fx kurser for begyndere og rutinerede dykkere, specialdykning og dykning for børn.

Oceaner af vandsportsaktiviteter

Underholdningen fortsætter hos Grand Park Kodhipparu, Maldives. I vandsportscentret venter en endeløs liste over aktiviteter i det blå, lige fra jetski, kajaksejlads til windsurfing, som holder de sportsglade beskæftiget i dagevis.

Se den fulde liste her

Har du ikke booket vinterferien endnu? Eller skal julen blive noget helt særligt i år? Så lad Maldivernes underfulde havverden friste. Book her, eller spring på et af resortets mange særtilbud.

Om Grand Park Kodhipparu, Maldives

Grand Park Kodhipparu, Maldives er en del af Grand Park Group og hotelkædens første luksusresort. Resortet åbnede i juni 2017 og ligger kun 20 min. i speedbåd fra Maldivernes internationale lufthavn. Dette én-ø-ét-resort-koncept tilbyder sine gæster i alt 120 idylliske Strand-, Pool- og Vandvillaer samt ”Grand Residence Villas” med to soveværelser. Alt er designet af Hirsch Bedner Associates.

Resortet byder på tre spændende spisesteder, prisvindende spafaciliteter, infinity pool, strandklub, fitnesscenter og børneklub samt dykker- og vandsportsaktiviteter. Læs brugeranmeldelser på TripAdvisor her

Kontakt

Lina Suryati
Marketing & Communications Manager, Grand Park Kodhipparu, Maldives
Email: lina.suryati@parkhotelgroup.com
Phone: +960 6651111

 Om United Spirit Nordic

Som repræsentationsbureau er vores mål at inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale mærker inden for bl.a. turisme, hotel, livsstil og luftfart med at nå dette mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring, fremhæver vi dine fordele, styrker dit omdømme og øger din forretning. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.

Kontaktpersoner

Jonas Sehested
Director of Sales & Marketing
Jonas Sehested