2016-06-15 09:00Pressemeddelelse

Stort nyt monument opdaget i oldtidsbyen Petra

null

Ministeriet for Turisme og Antikviteter bekræfter med stolthed det arkæologiske fund af et enormt monument i Petra, Jordan. Monumentet har ingen forbindelse til tidligere kendte strukturer i den nabatæiske oldtidsby.

Fundet blev fornylig rapporteret af arkæologerne Sarah Parcak og Chris Tuttle i et studie bragt i The Journal Of American Schools Of Oriental Research (BASOR). 

Hendes højhed, Minister for Turisme og Antikvkiteter, Lina Annab, udtaler: “Et historisk fund af denne kaliber gør os både stolte, glade og ærefrygtige. Det faktum, at den teknologiske udvikling har givet os endnu et indblik i vores egen historie, understreger vigtigheden af, at vi i fremtiden investerer yderligere i arbejdet med at afdække vores fortid. Denne opdagelse bringer os tættere på vores kulturarv og på en forståelse af den velstående nabatæiske civilization. Med det sagt er vi stolte af at kigge nærmere på droneteknologi, sattelitbilleder og udgravningssteder med håbet om at afdække endnu flere skjulte jordanske skate. Vi er også glade for at se den entusiastiske modtagelse af den fantastiske nyhed over hele verden, og vi håber at dette vil komme turismen i Jordan til gode“.

Det nye og spektakulære fund er gjort omkring 800 meter syd for det berømte Petra Skatkammer og bekræfter således, at oldtidsbyen Petra har været større, end hvad vi umiddelbart kan se. Opdagelsen blev gjort ved hjælp af Google Earth, sattelitoptagelser og droneteknologi. Stedet er endnu ikke udgravet, men der er fundet potteskår i området, der kan dateres 2100 år tilbage. Udgravningerne bliver påbegyndt, så snart de rette vilkår foreligger.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism, Star Clippers, DMC Destination Asia, DMC Bhutan Journeys, Park Hyatt Maldives Hadahaa, Park Hyatt Siem Reap og Hyatt Regency Phuket. I vil på vores newsdesk blive opdateret med information fra de destinationer, selskaber og hoteller, vi repræsenterer.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen