2015-08-31 09:18Pressemeddelelse

Store rabatter og fordele på julecruise med Star Clippers

null

Omkring en halv million danskere har de seneste år valgt at holde jul i udlandet. Storbyer ligger selvsagt højt på listen, men der er mange forskellige muligheder for dem, der ønsker at fejre højtiden under fremmede himmelstrøg - og måske især at lægge sne og kulde bag sig.

Jul under Caribiens sol

Et julecruise til Caribien med selskabet Star Clippers byder på fantastisk vejr, unikke naturoplevelser og en anderledes højtids-fejring i intime og hyggelige omgivelser ombord på et stemningsfuldt sejlskib.

Star Clippers tilbyder Christmas Cruises til den caribiske øgruppe Windward-øerne med skibet Royal Clipper, til Leeward-øerne med Star Clipper og til Cuba og de sydlige småøer med Star Flyer.

Gå på opdagelse i regnskov og på uberørte småøer, besøg kridhvide sandstrande og svøm med rokker og kulørte caribiske småfisk, inden selve juleaften bliver fejret med en række festlige tiltag.

Rejs alene uden single-tillæg på et Christmas Cruise

Ønsker du at rejse alene, kan du undgå at betale single-tillæg i kategori 2-6 på et Christmas Cruise. En single-rejse giver mulighed for at kombinere afslapning og fordybelse på egen hånd med fælles aktiviteter og oplevelser og ikke mindst julehygge med nye spændende bekendtskaber.

Få 600 euro i onboard-credit som par på et Christmas Cruise

Rejser I som par på et Star Clippers Christmas Cruise i 2015, modtager I som noget særligt en onboard-credit på 600 euro per kahyt. Onboard-credit kan bruges i skibets restaurant, bar og Sloop Shop. På Christmas Cruiset er det også muligt for par at medtage en tredje gæst i en delt kahyt uden ekstra beregning (på nær havneafgift).

Et 7 nætters Christmas Cruise med Royal Clipper eller Star Clipper afgår d. 19. december 2015, mens afgangen med Star Flyer er d. 20. december. Priser fra 1635 euro eksklusiv havneafgift.

Læs mere om Christmas Cruises, rabatter og fordele på www.starclippers.com.

Bestil et Christmas Cruise i 2016 og få Early booking-rabat

Book allerede nu et Christmas Cruise i 2016 og opnå rabatter og fordele. Booker I turen inden 30. april 2016, opnår I 10 % i Early booking-rabat.

Alle priser er eksklusiv havneafgift og fly til og fra cruiset.

Info om Star Clippers

Star Clippers’ skibe er tre af verdens største og højeste sejlskibe. De besøger ofte havne, hvor større krydstogtskibe ikke kan lægge til og tilbyder passagerene aktiviteter og en atmosfære, der føles som at være på en privat yacht.

Læs mere om skibe og ruter og bestil jeres næste Star Clippers-cruise på www.starclippers.com.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen