2019-07-15 09:39Pressemeddelelse

SOUTH AFRICAN TOURISM SØGER PARTNERSKAB MED PR – OG INTEGREREDE MARKETINGBUREAUER TIL AT ØGE ANTALLET AF ANKOMSTER FRA NORDEN

Sydafrika er et land med betagende landskab og en overflod af spændende turistattraktioner. Alligevel har mange fra den nordlige region stadig til gode at opleve Sydafrika.

South African Tourism udsender derfor to Requests For Proposals (RFP) til kreative, digitale og marketingbureauer i regionen, som vil være med til at øge tallet af besøgene fra den nordlige region.

RFP’erne sendes ud af South African Tourism for at nå to særlige målsætninger:

  1. Et kreativt, digitalt, medie- eller activationsbureau, der kan repræsentere Sydafrika i det nordlige Europa, inklusive Benelux-landene, med tilstrækkelig tilstedeværelse i den nordiske region.
  2. Et PR- og eventbureau med specifikt fokus på Norden; Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Der udsendes to forskellige RFP’er til dette marked, med hvert sit fokusområde.

Klik på linket, og bliv klogere på RFP’ernes fulde omfang og ansøgningsprocessen:

https://www.southafrica.net/gl/en/corporate/page/tenders

Efter en vellykket forbrugerundersøgelse, som South African Tourism foretog fra juni til december 2018, vælger de nu at prioritere tiltag i de respektiver markeder, med afsæt i forbrugerindsigten. De vil fortsat samarbejde tæt med rejsebranchen og pleje netværket i regionen.

Linket til RFP’erne aktiveres d. 18. juli 2019.

Sidste frist for ansøgninger til RFP med målsætning 1. er 16. august 2019 kl. 12:00 CEST (Central Europe Summer Time)

Sidste frist for ansøgninger til RFP med målsætning 2. er 23. august 2019 kl. 12:00 CEST (Central Europe Summer Time)

DescriptionOm United Spirit Nordic

Som repræsentationsbureau er vores mål at inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale mærker inden for bl.a. turisme, hotel, livsstil og luftfart med at nå dette mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring, fremhæver vi dine fordele, styrker dit omdømme og øger din forretning. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.

Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen

Relaterad media