2019-01-10 11:40Pressemeddelelse

Sommersejladser i 2019 med ”early booking”-rabatter

null

Udforsk det eksotiske paradis i Sydøstasien, genbesøg Middelhavets kunst og kultur, eller kobl helt af på vandet med en Atlanterhavssejlads. Bestil tidligt og opnå særlige rabatter.

Det betaler sig at være i god tid, når sommerferien 2019 skal bookes. Star Clippers præmierer alle, som bestiller tidligt med ”early booking”-rabatter på op til 20%. Sejl mod nye spændende eventyr med Star Flyer, Star Clipper eller Royal Clipper, som blandt andet sætter kurs mod Sydøstasien, Middelhavet og tilbyder sejladser over Atlanterhavet.


Deadline for “early booking”-rabat er d. 31. januar 2019


Sydøstasien med 10-20% rabat

Få fornøjelsen af Bali, Borneo og Singapore med Star Clipper og opnå op til 20% rabat på en ”early booking”-sejlads. Tropeskove, øriger og uspolerede strande venter dig i Sydøstasiens eksotiske verden. Sejl mellem de grønne klippe- og vulkanøer, og kom helt tæt på marinelivet på snorkeludflugter i det krystalklare vand. En sejlads i Sydøstasien gemmer på enestående øjeblikke, hvor du kan betræde lyserødt sand på Indonesiens, Pink Beach, eller møde naturens drager, komodovaranen.

Der er rig mulighed for aktivitet, når skibet ligger for svaj, hvor du kan paddle boarde, dykke og snorkle, stå på vandski eller sejle i kajak. Tilbage på skibet ser du frem til lækre måltider i den imponerende spisesal, der er udsmykket med messing og fløjl. Se frem til en oplevelse for livet.

Middelhavet med 10-20% rabat

Er det tid at genopdage Middelhavets perler, så benyt ”early booking”-rabatten til en sejlads under lune himmelstrøg i Europa. Sejl langs Kroatiens kyst på en 7 nætters rute fra Venedig, og besøg idylliske landsbyer og ugenerte strande med klart vand på Losinj. Oplev Roms storhed på en majestætisk sejlads med Royal Clipper, eller få suset med fra Monaco, når Formel 1 Grand Prix-finalen trækker gæster til byen.

Kan du ikke vælge, er sejladsen tværs gennem Middelhavet noget for dig. Her sætter Star Flyer kurs mod Athen fra Malaga og lægger blandt andet vejen forbi Ibizas festlige øliv, Sardinien og Malta, før man kaster anker ved Grækenlands hovedstad, Athen.

Atlanterhavssejlads med 20% rabat

Her får du mellem 15-20 nætter ombord på en næsten ransagende ferie, med hav overalt omkring dig. Sejl fra ét kontinent til et andet, mens bølgerne udgør baggrundsmusikken. Begynd sejladsen i Lissabon, Europa, og oplev den sydlige rute forbi Marokko og De Kanariske Øer, før du går i land på Barbados i Caribien. Imens byder den nordlige sejlads med Star Flyer på ”ø-hop” fra St. Maarten til Ponta Degada, for at lægge til i Malaga, Spanien.

Denne sejlads giver mulighed for rigtig at koble af og nyde livet ombord. Vælger du det mindre skib, Star Flyer, bliver du bekendt med dine medpassagerer og får måske nye venskaber. De intime rammer sætter en romantisk stemning og fører dig tilbage til den legendariske tid, hvorfra sejlskibet har sin inspiration. Den flotte femmast, Royal Clipper, byder på lidt ekstra ombord, foruden rigelig plads til at være sig selv og opsluge livet til havs.

For yderligere information, booking samt oversigt over sejladserne med ”early booking”-rabatter, kontakt dit rejsebureau eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tlf. +377 97978400,www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers har i dag tre af verdens største sejlskibe. Det fjerde kommer om lidt, Flying Clipper. Det bliver verdens største femmasters sejlskib. Samtlige skibe kan lægge til i små havne, hvor de store krydstogtskibe ikke kan komme ind, dette kan derfor tilbyde gæsten oplevelsen af at være på en privat yacht.

Service af høj standard tilbydes af et imødekommende mandskab, og alle tre skibe har teaktræsdæk, swimming pool, uformel stemning, en hyggelig Tropical Bar på dækket og en Piano Bar. Skibene er store nok til at tilbyde førsteklasses indkvartering og måltider. De to mindre skibe, Star Flyer og Star Clipper, kan hver rumme 170 gæster og har et mandskab på 74 personer, mens Royal Clipper har plads til 227 gæster og har et mandskab på 106 personer.


United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation. For mere information læs mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen