2014-11-25 15:13Pressemeddelelse

Sejl til Caribien i julen uden single-tillæg

null

Rejs alene uden single-tillæg på Star Clippers Christmas Cruise i 2014

Bestil et Christmas Cruise og undgå single-tillæg i kategori 2-6, hvis du rejser alene i julen 2014. En single-rejse giver mulighed for at kombinere afslapning og fordybelse på egen hånd med fælles aktiviteter, oplevelser og ikke mindst julefejring med nye spændende bekendtskaber. Foruden turens mange seværdigheder tilbyder vi på vores Christmas Cruise en række festlige tiltag for at fejre julehøjtiden ombord.

Fejr julen med unikke oplevelser i Caribien

Et julecruise til Caribien byder på fantastisk sejlvejr, optimale sejlbetingelser og ikke mindst helt unikke naturoplevelser blandt regnskov, vulkaner, kridhvide strande og uberørte småøer.

På vores Christmas Cruise med skibet Royal Clipper går sejladsen til den carribiske øgruppe Windward-øerne. Blandt turens højdepunkter kan nævnes sejlads omkring Pitonerne på Santa Lucia, et besøg på Brimstone Hill Fortress (Basseterre) og La Savane gardens på Fort de France.

På vores Christmas Cruise med skibet Star Clipper sejler vi til Leeward-øerne. Blandt turens højdepunkter kan nævnes besøg på det berømte landmærke Montpelier House (Nevis) og en svømmetur med rokker ved Stingray City (Antigua).

Med skibet Star Flyer går vores Christmas Cruise til Cuba og de sydlige småøer. Turen starter og slutter i den cubanske by Cienfuegos, og højdepunkterne tæller bl.a. byen Trinidad, rokker og øen Grand Cayman.

Et 7 nætters Christmas Cruise med Royal Clipper eller Star Clipper afgår d. 20. december 2014, mens afgangen med Star Flyer er d. 21. december 2014. Priser fra 1600 euro eksklsuiv havneskat.

Bestil et Christmas Cruise i 2015 og få early booking-rabat

På vores Christmas Cruise i 2015 gælder de samme tilbud, og du undgår derfor singletillæg, hvis du rejser alene. Sørg for at booke dit Christmas Cruise i 2015 hurtigst muligt, så du opnår rabatter og fordele.

Hvis du er hurtigt ude, kan du få early booking discount på Christmas Cruises i 2015. Booker du turen inden den 30. april, opnår du 10 % rabat.

Et 7 nætters Christmas Cruise med Royal Clipper eller Star Clipper afgår d. 19. december 2015, mens afgangen med Star Flyer er d. 20. december 2015. Priser fra 1815 euro eksklusiv havneskat med Royal Clipper og fra 1635 euro eksklusiv havneskat med Star Clipper eller Star Flyer.

Alle priser er eksklusiv havneafgifter og fly til og fra cruiset.

Info om Star Clippers

Star Clippers’ skibe er tre af verdens største og højeste sejlskibe. De besøger ofte havne hvor større krydstogtskibe ikke kan lægge til og tilbyder passagerene aktiviteter og en atmosfære der føles som at være på en privat yacht.

Alle tre skibe har teaktræs dæk, pool, spisning i et uformelt miljø, den hyggelige Tropical Bar på dækket og en komfortabel piano bar. Skibene tilbyder første klasses indkvartering og restaurant,.

På Star Clippers’ hjemmeside: http://www.starclippers.com/en/book-your-cruise/find-a-travel-professional.html# kan du finde din nærmeste agent, hvor du kan booke dit Star Clippers cruise. Her kan du også læse mere om de forskellige skibe, deres ruter og hvornår de afgår.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen