2018-10-03 15:05Pressemeddelelse

Sejl i solskin, under stjernehimmel og fuldmåne – ny brochure fra Star Clippers

null

Star Clippers’ nye brochure åbner for en verden med oplevelser under sejl. Få et indblik i Star Clippers’ forskellige destinationer. Bliv inspireret!

Følelsen af ægte frihed

Oplev indsejlingen til en ny havn hver morgen, gå i land på spændende destinationer, udfordr dig selv med forskellige vandsportsgrene i eksotiske farvande, og kom solnedgangen i møde for fulde sejl. Dette er livet ombord på alle Star Clippers’ sejlskibe. En unik form for ferie, som flere og flere bliver draget af.

Star Clippers’ rederi har tre skibe – med et fjerde på vej – der er bygget som sejlskibe efter de gamle traditioner. Ombord serveres måltiderne i en flot spisesal, mens en eftermiddagsdrink eller en pre-dinner cocktail kan nydes i Tropical Bar eller Piano Baren. Stilen er klassisk, men faciliteterne er moderne. Som gæst har man bl.a. adgang til wifi efter behov.

Ombord på Star Clippers’ sejlskibe byder hver dag på nye eventyr. Man kan tage på udflugter, prøve forskellig vandsportsgrene med sportsteamet, klatre op i masterne under kyndig vejledning, lytte til foredrag, nyde en massage og lave mediterende yoga. Ombord vælger du selv, hvor aktiv eller afslappet du vil være.

Yoga og meditation på det åbne hav

Yogasejladser er populære. Få en oplevelse for livet med yogalektioner på åbent dæk, med smuk udsigt over himlen og havet. Lær nye øvelser, stræk dig smidigere, og træk vejret dybt ind. Efter en uge med frisk havluft, god service og velvære bliver du et helt nyt menneske. I spisesalen kan du supplere din sunde livsstil med vegetariske retter, friske juicer og en masse frugt og grøntsager. Yogasejlads er sundt for både krop og sjæl.

8. og 15. december 2018, 7 nætters Southeast Asia-sejlads med Star Clipper fra Phuket til Phuket, Thailand, fra € 1.580 pr. person i delt dobbeltkahyt.

Nye sejladser i Indonesien

Indonesien er et eksotisk, spændende land, der stadig byder på uudforskede områder. Star Clippers inviterer nu på nye 10- og 11-nætters sejladser ombord på Star Clipper mellem Singapore og Kota Kinabalu i Malaysia. Som gæst bliver man sejlet langs Borneos smukke øriger og går i land på den skjulte øperle, Kota Kinabalu.

Øen er kendt for sine sprudlende markeder, moderne promenade, blomstrende musik- og kunstscene samt den hvide moské, der strækker sig ud i vandet. Oplev en helt ny kultur og natur. Indonesien passer til alle eventyrere, der kan lide at svømme, dykke og nyde en autentisk ferie.


18. maj 2019, 10 nætters Borneo Eastbound-sejlads med Star Clipper fra Singapore til Kota Kinabalu, Malaysia, fra € 2.535 pr. person i delt dobbeltkahyt.

En cocktail på mindre sejlskibe skaber sammenhold, og man får nemt nye bekendtskaber i Tropical Baren, til dans eller modeshows (ja, gæsterne deltager) – ej at forglemme under de lækre måltider.

Læs mere om de nye sejladser i Star Clippers’ brochure, der gælder fra november 2018 til marts 2020. Sikr Dem en plads og book Deres yndlingssejlads tidligt!

Alle priser er eksklusive havneafgifter og fly til og fra sejladsen.

For booking kontakt dit rejsebureau eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tlf. +377 97978400, www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers har i dag tre af verdens største sejlskibe. Det fjerde kommer om lidt, Flying Clipper. Det bliver verdens største sejlskib. Samtlige skibe kan lægge til i små havne, hvor de store krydstogsskibe ikke kan komme ind, dette kan derfor tilbyde gæsten oplevelsen af at være på en privat yacht.

Service af høj standard tilbydes af et imødekommende mandskab, og alle tre skibe har teaktræsdæk, swimming pool, uformel stemning, en hyggelig Tropical Bar på dækket og en pianobar. Skibene er store nok til at tilbyde førsteklasses indkvartering og måltider. De to mindre skibe, Star Flyer og Star Clipper, kan hver rumme 170 gæster og har et mandskab på 74 personer, mens Royal Clipper har plads til 227 gæster og har et mandskab på 106 personer.

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation. For mere information læs mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen