2014-11-28 12:42Pressemeddelelse

Sejl 2 i julen og få 600 euro i fælles onboard-credit

null

Få 600 euro i onboard-credit som par på Star Clippers Christmas Cruise i 2014

Par, der rejser sammen på et Star Clippers Christmas Cruise i december  2014, modtager som noget særligt en onboard-credit på 600 euro per kahyt. Onboard-credit kan bruges i skibets restaurant, bar og Sloopshop. På Christmas Cruiset er det også muligt for par at invitere en tredje gæst med i en delt kahyt uden ekstra beregning (på nær havneskat). Der er  få ledige pladser tilbage på Christmas Cruises i 2014.

Fejr julen med unikke oplevelser i Caribien

Et julecruise med Star Clippers til Caribien byder på fantastisk vejr, optimale sejlbetingelser og ikke mindst helt unikke naturoplevelser blandt regnskov, vulkaner, kridhvide strande og uberørte småøer. Som par kan I nyde hinanden i afslappede og intime rammer og få en række enestående oplevelser sammen.

På vores Christmas Cruise med skibet Royal Clipper går sejladsen til den caribiske øgruppe Windward-øerne. Blandt turens højdepunkter kan nævnes sejlads omkring Pitonerne på Santa Lucia, et besøg på Brimstone Hill Fortress (Basseterre) og La Savane Gardens på Fort de France.

På vores Christmas Cruise med skibet Star Clipper sejler vi til Leeward-øerne. Blandt turens højdepunkter kan nævnes besøg på det berømte landmærke Montpelier House (Nevis) og en svømmetur med rokker ved Stingray City (Antigua).

Med skibet Star Flyer går vores Christmas Cruise til Cuba og de sydlige småøer. Turen starter og slutter i den cubanske by Cienfuegos, og højdepunkterne tæller bl.a. byen Trinidad, rokker og øen Grand Cayman.

Et 7 nætters Christmas Cruise med Royal Clipper eller Star Clipper afgår d. 20. december 2014, mens afgangen med Star Flyer er d. 21. december 2014. Priser fra 1600 euro eksklusiv havneskat.

Bestil et Christmas Cruise i 2015 og få early booking-rabat

På vores Christmas Cruise i 2015 gælder de samme tilbud, og som par modtager I derfor vores onboard-credit på 600 euro per kahyt til brug ombord, og I har mulighed for at tage en tredje gæst med i en delt kahyt uden beregning (på nær havneskat). Sørg for at booke jeres Christmas Cruise i 2015 hurtigst muligt, så I opnår rabatter og fordele.

Hvis I er hurtigt ude, kan I få early booking discount på Christmas Cruises i 2015. Booker I turen inden den 30. april 2015, opnår I 10 % rabat.

Et 7 nætters Christmas Cruise med Royal Clipper eller Star Clipper afgår d. 19. december 2015, mens afgangen med Star Flyer er d. 20. december 2015. Priser fra 1815 euro eksklusiv havneskat med Royal Clipper og fra 1635 euro eksklusiv havneskat med Star Clipper eller Star Flyer.

Alle priser er eksklusiv havneskat og fly til og fra cruiset.

Info om Star Clippers

Star Clippers’ skibe er tre af verdens største og højeste sejlskibe. De besøger ofte havne hvor større krydstogtskibe ikke kan lægge til og tilbyder passagerene aktiviteter og en atmosfære, der føles som at være på en privat yacht.

Alle tre skibe har teaktræs dæk, pool, spisning i et uformelt miljø, den hyggelige Tropical Bar på dækket og en komfortabel piano bar. Skibene tilbyder første klasses indkvartering og restaurant,.

På Star Clippers’ hjemmeside: http://www.starclippers.com/en/book-your-cruise/find-a-travel-professional.html# kan I finde den nærmeste agent, hvor I kan booke jeres Star Clippers cruise. Her kan I også læse mere om de forskellige skibe, deres ruter og hvornår de afgår.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. I vil på vores newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen