2020-05-25 09:21Pressemeddelelse

Scylla Flod cruise-rederi genoptager driften med 34 spændende cruises på Europas mest berømte floder

Basel maj 2020 – Det ledende flod cruise rederi  Scylla har annonceret sejladser med 34 skipe på Europas floder med umiddelbar effekt, og bliver herned en af de første virksomheder til at genoptage drifen efter Covid-19. Den Schweiziske operatør har en flåde med flodbåde tilpasset de forskellige europæiske charter kunder.

“Vi er meget glade for at industrien langsomt henter sig efter krisen med Corona virus og, at fire flodbåde nu kan sejle på Europas floder hvor de hører hjemme,” siger Arno Reitsma, CEO for Scylla AG (på billedet). “Gæsterne vil igen kunne nyde nogen af de mest spændende flod cruises på Europas smukke floder, selv om det at rejse i sig selv er en anderledes oplevelse nu end tidligere,” tilføjer Mr Reitsma.

“Naturligvis vil alle nødvendige sikkerheds- og rutinestandarder være implementerede ombord på alle vores skibe,” forklarer Mr Reitsma. Det skal opretholdes sikkerhedsafstand hele tiden mens man er ombord, kun registerrede passagerer som tidligere har gemmengået et sundhedstjek gives adgang ombord på skibet.

Endvidere vil der være færre passagerer på skibene, obligatoriske at bære ansigtsmaske, regelmæssig desinfektion. Derudover vil mad og drikkevarer blive bragt direkte til bordet, det er også et af de nye tiltag.

I tillæg vil en læge være om bord for sundhedskontroller og konsultationer for alle gæster og besætningsmedlemmer.

«Måden at rejse på har ændret sig men passagerene på vores skibe vil alltid kunne nyde vores flod cruises,» siger Mr Reitsma.

Scylla vil starte sejladserne på et udvalg af europeiske floder til videre restriktioner er lempede. Herudover viser de nye “mini-cruises” (kortere cruise) sig å være meget populære med mange bestillinger fremad pr. I dag.

Yderlig information om Scylla kan du finde her: www.scylla.ch/en

Pressekontakt:

Jef Pelkmans

PR & Communication Manager

Telefon +32 (0) 3 38 01 918

Mobil +31 (0) 6 15 58 59 06

Email: jef.pelkmans@scylla.ch

 

 


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.