2019-04-16 14:16Pressemeddelelse

Ras Al Khaimah Tourism Development Authority indgår partnerskab med European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations

Haitham Mattar og Michel de Blust

Ny aftale mellem Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (RAKTDA) og European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations (ECTAA) gør Ras Al Khaimah til den foretrukne destination i 2019/2020. Aftalen er en del af RAKTDA’s omfattende salgsfremstød i Europa.

RAKTDA har underskrevet et aftalememorandum med ECTAA for at øge turismen fra Europa til Ras Al Khaimah. Aftalen blev underskrevet i Ras Al Khaimah den 11. april 2019 af administrerende direktør for RAKTDA, Haitham Mattar og generalsekretær for ECTAA, Michel de Blust.

Ifølge aftalen giver ECTAA – som Dansk Rejsebureau Forening (DRF) er medlem af - tilsagn om at promovere Ras Al Khaimah som den foretrukne destination blandt sine 70.000 medlemmer. Medlemmerne inkluderer rejsebureauer og rejsearrangører i hele Europa.

ECTAA vil altså fremover sætte Emiratets 64 km langstrakte strande, historiske forter, naturskønne bjerge, terrakottafarvede ørkener og forskelligartede og fortryllende landskaber på dagsordenen. Alt dette kan danske ferie- og forretningsrejsende opleve i den nordligste af De Forenede Arabiske Emirater, Ras Al Khaimah, som ligger kun 45 minutters kørsel fra Dubai International Airport.

Aftalen, der omtales som ”The Preferred Destination Programme” omfatter to halvårlige møder. Det første møde afholdes i Polen i den første uge af juni 2019, hvor Haitham Mattar indtager scenen som en af hovedtalerne. Ras Al Khaimah vil være vært ved det andet møde, som finder sted i midten af december 2019. I samme anledning bliver det muligt for ECTAA’s medlemmer at få fremvist Ras Al Khaimahs verdensklasse MICE-faciliteter samt opleve destinationen med egne øjne.

Michel de Blust, generalsekretær for ECTAA udtaler: ”Ras Al Khaimah er et populært turistmål blandet europæere, da der er sol året rundt, smukke strande, en rig kulturhistorie og autentiske, arabiske oplevelser. Vi er overbeviste om, at dette partnerskab med RAKTDA vil vise Emiratets mangfoldighed og mange tilbud samt øge antallet af besøgende til denne vidunderlige Emirat.

Administrerende direktør for RAKTDA, Haitham Mattar, siger om partnerskabet:

”Vi har oplevet en betydelig vækst i de europæiske markeder i 2018, der bidrog til tocifrede stigninger i besøgstallene fra år til år. Når vi ser frem mod vores mål for besøgende, som ligger på henholdsvis 1,5 millioner i 2021 og 3 millioner i 2025, er det vigtigt at opretholde dette momentum. Vi værdsætter at indgå og opbygge strategiske relationer med nøgleaktører i rejsebranchen og turistsektoren, for at sikre os, at vi får fremhævet de unikke oplevelser, Ras Al Khaimah har at byde på. Vores fantastiske oplevelser, som blandt andet verdens længste zipline, har hjulpet med at sætte Ras Al Khaimah på verdenskortet, men vi skal fortsætte med at promovere destinationens mangfoldighed til vores kernemålgruppe i denne del af verden.”

ECTAA vil blive en vigtig partner i promoveringsprogrammet for rejsebranchen og turismen uden for Ras Al Khaimah ved at blive bindeled mellem europæiske rejsebureauer og rejsearrangører og de lokale DMC’er, rejseagenter og andre partnere.

 

Til redaktionen 

Om ECTAA
ECTAA blev grundlagt i 1961 og er i dag sammenslutningen af 36 nationale brancheforeninger for rejsebureauer og -arrangører fra 30 europæiske og 4 ikke-europæiske lande. Organisationen repræsenterer 70.000 virksomheder, beskæftiger 500.000 og samarbejder aktivt med EU-institutioner og internationale organisationer for at sikre, at deres interesser og særlige krav tages i betragtning. 

Om Ras Al Khaimah
Ras Al Khaimah er en af verdens hurtigst voksende turistmål og kan prale af en rig kultur og en lang historie, der går 7.000 år tilbage. Emiratet huser en række arkæologiske attraktioner og en opløftende naturscene, lige fra gyldne sandstrande, imponerende terrakottafarvede klitter og et grønt bælte af daddelpalmer til Jebel Jais, det højeste bjerg i UAE.

Lær mere om Ras Al Khaimah her:

#VisitRasAlKhaimah

Om Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (RAKTDA)
Ras Al Khaimah Tourism Development Authority (RAKTDA) blev oprettet i maj 2011 under Ras Al Khaimahs regering. For at tiltrække tæt på 1,5 millioner besøgende inden 2021 og 3 millioner besøgende i 2025 har RAKTDA til formål at udvikle Emiratets turismeinfrastruktur og etablere Ras Al Khaimah som en verdensklasse destination for ferier og forretningsrejser. Samtidig vil RAKTDA skabe bæredygtige investeringsmuligheder og forbedre livskvaliteten for Emiratets indbyggere. For at nå sine mål har RAKTDA et regeringsmandat til at licensere, regulere og overvåge Emiratets turisme og hospitality.

 

For yderligere information kontakt:

Market Manager i Norden
Jonas Sehested på email eller tlf. +45 2262 3063

Director of Corporate Communications & Public Relations, RAKTDA
Neda Carillo på email eller tlf. +971 7 233 8998

 

 Om United Spirit Nordic

Som repræsentationsbureau er vores mål at inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale mærker inden for bl.a. turisme, hotel, livsstil og luftfart med at nå dette mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring, fremhæver vi dine fordele, styrker dit omdømme og øger din forretning. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.