2018-12-17 12:45Pressemeddelelse

PLUS DMC Group udvider med nyt medlem

null

Den nye DMC-spiller i det nordiske marked byder endnu et medlem velkommen. Tjek-In Travel er eksperter i Tjekkiet og Slovakiet.

Det nyetablerede DMC-netværk, PLUS DMC Group, kan nu løfte sløret for det nyeste medlem i gruppen; Tjek-In Travel.

Tjek-In Travel er eksperter i skræddersyede rejsepakker i Tjekkiet og Slovakiet. Deres serviceområde spænder bredt og dækker ethvert behov, hvad enten man er i marked for kulturelle oplevelser, teambuilding-aktiviteter, events og arrangementer samt private tours til spændende destinationer, virksomhedsbesøg og meget mere.

Managing Director hos Tjek-In Travel, Charlotte Ljungberg Macešková, udtaler:

“Da jeg fik tilbuddet om at gå med i PLUS DMC Group, på anbefaling af fælles, nordiske kunder, blev jeg meget beæret, fordi grundlaget for medlemskab er kvalitet, kombineret med et stærkt fokus på det nordiske segment.”

Hun mener, at pålidelighed og professionalisme er alfa omega for rejsebureauerne, fordi DMC’er er deres forlængede arm på destinationen.

Tjek-In Travel opfylder de høje krav, som PLUS DMC Group stiller til deres DMC-partnere, og med ekspertise i Tjekkiet og Slovakiet føjer Tjek-In Travel flere interessante destinationer og muligheder til gruppen.

PLUS DMC Group har netop deltaget på dette års IBTM World med stor succes. Eventet var en perfekt kick-off for gruppen, som blev mødt med anerkendelse og interesse, der tyder på yderligere nye samarbejder og et lovende år 2019.

Jens Blaumeier, Managing Director hos PLUS DMC Group, bekræfter:

"Kunderne sætter pris på vores fokus og engagement i det nordiske marked samt kvalitetskriterierne, som alle partnere deler og vægter højt. Med Tjek-In Travel som vores nyeste partner er vi på rette vej, og snart udvider vi med flere destinationer og partnere!"

PLUS DMC Group forfølger fortsat ambitionerne og deltager på MATKA Business Forum i 2019 samt TravelMatch, hvor du kan møde alle gruppens medlemmer - deriblandt også det nyeste skud på stammen; Tjek-In Travel.

Hvor og hvornår:

MATKA Business Forum afholdes i Udstillings- og Kongresscenter Messukeskus i Helsinki.

Torsdag d. 17. januar 2019 kl. 9.00-19.00

TravelMatch afholdes i Oslo Congress Center, Oslo.

Torsdag d. 24. januar 2019

Om PLUS DMC Group:

PLUS DMC Group er et netværk af DMC’er, som alle er specialiserede i det nordiske marked, med uovertruffen erfaring i sine respektive destinationer. Gruppen er organiseret af alle partnere og består af en Managing Director, en bestyrelse af partnere og arbejdsgrupper. Et årligt kontingent – knyttet direkte til den enkelte DMC’s omsætning – gør dig til partner. Der afholdes audition, når nye DMC-partnere ønsker optagelse for at bevare den høje standard.

PLUS DMC Groups partnere inkluderer i dag:

B-italian, EL-VE Tours, INBOUND Services, Panbaltica og Tjek-In Travel som nyeste medlem - med flere i kikkerten.

Kontakt:

PLUS DMC Group
Managing Director
Jens Blaumeier
Email: info@plusdmc.com or phone: +49 40 2269 23 - 250
www.plusdmc.com

#YourDestinations #YourPlus

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation. For mere information læs mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.

Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen
Eva Hjarup Thomsen
PR and Communications Manager
Eva Hjarup Thomsen