2019-12-02 07:30Pressemeddelelse

PLUS DMC Group ekspanderer med endnu 2 nye medlemmer

PLUS DMC Groups partnere: AC Travel Group, B-italian, Coast Organisation, EL-VE Tours, INBOUND Services, Panbaltica, Tjek-In Travel og Upgrade Spain. Billedet er taget på et fælles gruppemøde i juni i Arco, Italien.PLUS DMC Groups partnere: AC Travel Group, B-italian, Coast Organisation, EL-VE Tours, INBOUND Services, Panbaltica, Tjek-In Travel og Upgrade Spain. Billedet er taget på et fælles gruppemøde i juni i Arco, Italien.

Nordens DMC-netværk, PLUS DMC Group, føjer to nye medlemmer til deres portefølje og dækker nu 12 europæiske lande.

1-års jubilæum og vokseværk

PLUS DMC Group fejrer i år sit 1-års jubilæum, og de er kommet langt siden, det hele begyndte. De startede med et team på fire engagerede DMC'er – B-italian, EL-VE Tours, INBOUND Services og Panbaltica – som alle havde en fælles vision om at samle de bedste DMC’er med speciale i de nordiske markeder.

Nu dækker PLUS DMC Group 12 lande i Europa med 8 DMC’er: Estland, Frankrig, Grækenland, Italien, Letland, Litauen, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Tjekkiet, Tyskland og Østrig.

Tallene ser rigtig gode ud for PLUS DMC Group, hvis omsætning siden 2017 er steget fra ca. 12 mio. euro til godt 19 mio. i 2018. Det betyder en øgning på knap 59% på bare ét år. Stigningen er baseret på omsætningen hos alle DMC-partnere inklusive de nye medlemmer, som er kommet til.

Managing Director for PLUS DMC Group, Jens Blaumeier siger selv om successen:

At vi på ét år har samlet 8 partnere i vores netværk og modtaget positiv feedback fra vores kunder, er et stærkt signal for os om, at vi skal stræbe efter at vokse og fortsat forbedre os til gavn for vores fælles kunder.

Nye DMC-partnere

De nye partnere, som nu er en del af PLUS DMC Group, omfatter Coast Organisation, der sluttede sig til i maj måned samt AC Travel Group, som blev en del af netværket i juli. Tilbage i januar kunne gruppen også byde den spanske DMC, Upgrade Spain, velkommen, hvilket betyder en udvidelse på hele tre nye DMC’er i første halvår af 2019.

De to nyeste medlemmer, fra henholdsvis Frankrig og Storbritannien, ser frem til et bredt samarbejde med de seks eksisterende DMC’er:

Med fælles erfaringer, kontakter og værdier tror jeg oprigtigt, at vi sammen bliver dygtigere til at levere dét, de nordiske markeder ønsker.

Per Jansson, Direktør hos AC Travel Group

Gérard Farina fra Coast Organisation stemmer i og tilføjer:

Vores partnerskab vil styrke os alle sammen, når vi deler et fælles grundlag om altid at forbedre vores ydelser til Norden, og forhåbentlig opnår vi tillid fra nye kunder.

PLUS DMC Group arbejder fortsat mod at dække hele Europa, og de er altid åbne for nye partnerskaber, der deler samme værdier og høje kvalitetskrav som gruppen.

Mød gruppen

Mød PLUS DMC Group på Travel News Market i Stockholm d. 7. november samt på IBTM World i Barcelona d. 19.-21. november 2019 på stand N08.

Som noget ekstraordinært inviterer PLUS DMC Group udvalgte nordiske MICE-indkøbere til dette års IBTM. Invitationerne er allerede sendt afsted, med deltagelse efter først-til-mølle-princippet.

Book et møde med partnerne i dag, eller tag direkte kontakt til PLUS DMC Group for at høre mere.

Om PLUS DMC Group
PLUS DMC Group er et netværk af DMC’er, som alle er specialiserede i de nordiske markeder. Hver DMC har uovertruffen erfaring inden for sine respektive destinationer. Gruppen er organiseret af alle partnere og består af en Managing Director, en bestyrelse af partnere og arbejdsgrupper.
Et årligt kontingent – der knytter sig direkte til den enkelte DMC’s omsætning – gør dig til partner. Der afholdes audition, når nye DMC-partnere ønsker optagelse for at bevare den høje standard.

PLUS DMC Groups partnere i dag:

AC Travel Group i Storbritannien
B-italian i Italien
Coast Organisation i Frankrig
EL-VE Tours i Grækenland
INBOUND Services i Tyskland og Østrig
Panbaltica i Estland, Letland og Litauen
Tjek-In Travel i Slovakiet og Tjekkiet
Upgrade Spain i Spanien

Læs mere om PLUS DMC Group her

Kontakt
PLUS DMC Group
Managing Director
Jens Blaumeier
Email: info@plusdmc.com 
Tlf: +49 40 2269 23 – 250Om United Spirit Nordic

Som repræsentationsbureau er vores mål at inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale mærker inden for bl.a. turisme, hotel, livsstil og luftfart med at nå dette mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring, fremhæver vi dine fordele, styrker dit omdømme og øger din forretning. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.

Relaterad media