2014-04-23 15:21Pressemeddelelse

Paven velsigner Jordan

null

D. 24.-26. Maj besøger Pave Frans I Jordan. Paven besøger bl.a. Bethany Beyond the Jordan hvor Jesus blev døbt, og holder en offentlig messe. Besøget understreger Jordans bibelske betydning. Samtidig er Jordan et eksempel på hvordan man i fred, kan leve sammen på tværs af kulturer og religioner.

Paven omfavner alle

På sit besøg i Jordan besøger Pave Frans I Bethany Beyond the Jordan, som er stedet hvor Jesus blev døbt, og er et meget betydningsfuldt sted for kristne. Under besøget mødes Pave Frans I med kongen af Jordan Hans Majestæt Abdullah II, som han også har været i tæt kontakt med under planlæggelsen af besøget.

Paven skal dog ikke kun besøge og opleve Jordan. Han er også i Jordan for at velsigne både Jordanere og udlændinge, samt holde messe.

På Amman International Stadium vil paven holde messe, hvor alle er velkomne til at deltage og modtage pavens velsignelse.

I Jordan ligger både flygtningelejre for Syriske og Irakiske flygtninge som Paven vil mødes med. Ligeledes vil han også mødes med syge og handikappede. På dette besøg har alle mulighed for at modtage pavens velsignelse, både rige og fattige, stærke og svage.

Jordan forener religioner og kulturer

Som land er Jordan et symbol på, hvordan man sagtens kan leve sammen i fred på tværs af landegrænser, kulturer og religioner. Jordan er nemlig et muslimsk land, men samtidig indeholder landet mange steder med stor betydning for Kristendommen, f.eks. Bethany Beyond the Jordan hvor Jesus blev døbt. Når den katolske pave besøger Jordan styrker det signalet til hele verdenen om, at det er muligt at leve på tværs af kulturer og religioner, som ellers kan være svært mange steder.

Det tager kun 5 timer at flyve direkte fra København til Aqaba, og der er masser af nemme måder at opleve Jordan på.

Er man interesseret i at udforske Jordans mange bibelske steder og spændende historie og kultur kan man til September komme på rundrejse i Jordan og Israel med Felix Rejser for 17.975 DKK.

I Oktober tilbyder Apollo charterrejser direkte fra København til Aqaba fra kun 2.673 DKK. 


United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen