2016-04-27 09:00Pressemeddelelse

Park Hyatt Maldives Hadahaa er ny kunde hos United Spirit Nordic

null

Maldiverne består af 1190 bittesmå tropeøer, der spreder sig i det indiske ocean og former 26 naturlige atoller. Øerne består af sand og koraller og byder i stor stil på masser af sand, vand og sol. Maldiverne har mere end 100 luksusresorts på hver sin egen lille ø.

Park Hyatt Maldives Hadahaa er en del af Gaafu Alifu Atoll og tilbyder sine gæster femstjernet overnatning i luksuriøse omgivelser med spektakulær havudsigt.

Hotellets 50 private og rummelige villaer har hver sin personlige vært, døgnåben restaurantservice og wifi. Resortet er udstyret med bl.a. spa, pool, fitnesscenter, butik, vaskeri og egen læge.

Hotellet indbyder naturligvis til afslapning og fordybelse i intime rammer, men fra stedets aktivitetscenter er det også muligt at tage på en lang række ekskursioner som fx snorkeling, fiske-picnic og sejltur. På den nærliggende Mutteyfushi Water Sport Island er det ligeledes muligt at dyrke en lang række vandaktiviteter som fx kajak, jetski og surfing.

Park Hyatt Maldives Hadahaa er vinder af en lang række priser, herunder 2015 TripAdvisor Hall of Fame Award, 2014 World Travel Award: Maldives' Leading Green Resort og 2013 International Hotel Award: Best Sustainable Hotel in Asia Pacific.

Som de sidste priser viser, satser hotellet i høj grad på bæredygtighed og grønne initiativer. Det er således også det første og eneste hotel i Maldiverne med et EarthCheck-certifikat (tidligere Green Globe) som tildeles for at overholde internationale miljøstandarder i både design og byggeri.

”Vi er stolte af at kunne byde Park Hyatt Maldives Hadahaa velkommen hos United Spirit Nordic, og vi glæder os til at præsentere skandinaviske rejsende for et helt særligt hotel i spektakulære omgivelser og med en række spændende tilbud inden for bl.a. dykning, vandaktiviteter og spabehandlinger” udtaler direktør for United Spirit Nordic, Christine Engen.

Læs mere om hotellet på www.maldives.hadahaa.park.hyatt.com

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen