2014-04-29 19:52Pressemeddelelse

Panamakanalen fylder 100 år

null

I aftenens program ”Kurs mod fjerne kyster” kl. 20:00 på TV2, er Tv-værten Mikkel Beha Erichsen og familien nået til Panamakanalen.

Med et af Star Clippers cruises har du også mulighed for at opleve den smukke og imponerende kanal.

I aftenens program skal sejlentusiasterne Mikkel Beha og familie krydse kanalen der forbinder Stillehavet og Atlanterhavet. Panamakanalen der i år fylder 100 giver dog familien nogle udfordringer.

Teknisk vidunder

Det er fascinerende at se hvordan et skib på mellem 8 og 10 timer passerer gennem kanalen. Kanalen er et teknisk og ingeniørmæssigt vidunder.

Skibet trinvist løftes eller sænkes op til 26 meter i 3 sluser. Hver sluse er 33 meter bred og 405 meter lang. Panamakanalen er ikke kun imponerende, den er også utrolig praktisk. En båd der sejler gennem kanalen, sparer en rejse på 12.500 km syd om Kap Horn. Dette har gennem de sidste 100 år gjort fragten af især olieprodukter og korn meget nemmere og hurtigere.

Verdens bedste

Du kan opleve Panamakanalen ved at sejle, med Star Clippers som i 2013 blev kåret som verdens førende luksus sejlskibskrydstogt og verdens førende grønne krydstogt. De to priser blev uddelt af World Travel Awards som anses for at være rejseindustriens Oscar pris.

Ferie som du ønsker det

Star Clippers er ikke et traditionelt cruise, det er langt mere afslappet, og der er plads til at gøre lige det, der gør din ferie perfekt. Der er mange muligheder om bord. Vil man prøve kræfter med livet som sømand, kan man hjælpe kaptajnen med at sætte sejl. Der er også mulighed for at dyrke vandsport og selvfølgelig kan  man kan også slappe af og nyde livet om bord.

Star Clippers sejlskibe er en kombination af et traditionel sejlskib og moderne teknologi, hvilket gør turen så charmerende og behagelig som overhovedet mulig.

Star Clippers giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige med smukke omgivelser med åbne teaktræsdæk, mahogni og poleret messing. Servicen er høj og med kun 170 passagerer er stemningen intim.

Der er altid plads til at du kan gøre præcis hvad du har lyst til, hvad enten det er at slappe af eller at være aktiv.

Star Clippers giver dig flere muligheder at opleve Panama og Panamakanalen på. Du kan kombinere dit Panama cruise med de eksotiske destinationer Barbados og Cuba

På Star Clippers hjemmeside kan du læse mere om Star Clippers mange muligheder og ture, samt finde forhandlere.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen