2019-04-03 05:30Pressemeddelelse

Panamakanalen - Unik sejlads gennem et af verdens vidundere

Sejl gennem et af ​​de få menneskeskabte underværker i verden med Star Clippers. Panamakanalen venter!

Oplev mødet mellem Stillehavet og Atlanterhavet, når Royal Clipper og Star Flyer sejler gennem Panamakanalen. Panamakanalen er et enestående, teknisk vidunder, som er skabt af mennesker og ét af de steder i verden, man absolut skal se.

Fire storslåede sejladser af 14 nætter

Star Clippers tager dig med på fire fantastiske sejladser, hvor du sejler mellem de caribiske øer, Barbados, St. Maarten, Antigua og gennem Panamakanalen.

På disse 14 nætters ruter besøger Royal Clipper og Star Flyer bl.a. San Blas-øerne langs Panamas dramatiske og smukke Kuna Yala-kystlinje. Sejladserne går ligeledes forbi Columbias eventyrlige havnebyer, Cartagena og Santa Marta, samt ABC-øerne.

Kronjuvelen Cartagena

Cartagena er Columbias femtestørste by, hvor du finder alt lige fra havnestemning, storbyliv, spisesteder og shopping. Også historien og kulturen lever i denne velholdte kolonitidsby fra 1533.

Besøg for eksempel San Pedro Claver’s kloster og kirke midt i byen, der fortæller en inspirerende historie om præsten, kirken er opkaldt efter. Samtidig fungerer den arkitektonisk flotte bygning som museum, der i sig selv er beundringsværdig.

Byen er et mylder af farver, dufte og musik, der afspejler Columbias traditioner og sjæl. Få sat billeder på historien i denne moderne storby, hvor gammelt og nyt bor side om side.

Uspoleret øparadis på San Blas

Når sejladsen går forbi San Blas-øerne møder du kunafolket, der er med til at bevare øerne som små, uspolerede perler i Det Caribiske Hav. Øerne ligger beskyttet mod massiv turisme og er derfor en unik oplevelse af uberørt natur og kultur.

Her hersker en vidunderlig stemning af fred som et ægte paradis på jord.

Oplev den caribiske ABC

Masser af spændende oplevelser venter på ABC-øerne, Aruba, Bonaire og Curacao i Det Caribiske Hav.

Aruba

Oranjestad på Aruba byder bl.a. på internationale luksusbutikker og smykkeforretninger, grotter og en nationalpark samt lækre sandstrande.

Hele familien kan nemt hoppe på sporvognen gennem byen og stå af og på ved seværdighederne.

Bonaire

Royal Clipper og Star Flyer lægger til ved Lac Bay på Bonaire, hvor smukke mangroveskove, strande og det klareste vand smelter sammen i ét. Et ideelt sted at sejle i kajak og spotte farverige fisk under vandoverfladen. Ræk hånden ned i vandet, og du får måske nye, nysgerrige venner.

Curacao

Kenepa Beach på Curacao lægger op til snorkelspænding, hvor du kan svømme efter de mest magiske fisk, mens hovedstaden, Willemstad lyser op med sine kulørte byhuse.

Tag kameraet med på en slentretur og knips dig vej gennem de fine gader.

16. november 2019, 14 nætters sejlads med Royal Clipper fra Barbados til Panama, via Panamakanalen, fra €3.910 pr. person i delt dobbeltkahyt.

7. december 2019, 14 nætters sejlads med Star Flyer fra Panama til St. Maarten, via Panamakanalen, fra €3.550 pr. person i delt dobbeltkahyt.

23. november 2019, 14 nætters sejlads med Star Flyer fra Barbados til Panama, via Panamakanalen, fra €3.550 pr. person i delt dobbeltkahyt.

Alle priser er eksklusive havneafgifter og fly til og fra sejladsen.

For booking kontakt dit rejsebureau eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, tlf. +377 97978400, www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers driver i dag tre af verdens største sejlskibe og har yderligere et under opbygning. Samtlige skibe kan kaste anker i små bugter og besøger ofte havne, hvor de store krydstogtskibe ikke kan lægge til. Hvert skib tilbyder gæsten bekvemmeligheder og en atmosfære som på en privat yacht.

Service af høj standard tilbydes af et imødekommende mandskab, og alle tre skibe har teaktræsdæk, swimming pool, en uformel restaurant, en indbydende Tropical Bar på dæk og en hyggelig Piano Bar. Skibene er store nok til at tilbyde førsteklasses indkvartering og måltider.

De to mindre skibe, Star Flyer og Star Clipper, kan hver rumme 170 gæster og har et mandskab på 74, mens Royal Clipper tager 227 gæster og har et mandskab på 106.

@starclipperssailingsOm United Spirit Nordic

Som repræsentationsbureau er vores mål at inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale mærker inden for bl.a. turisme, hotel, livsstil og luftfart med at nå dette mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring, fremhæver vi dine fordele, styrker dit omdømme og øger din forretning. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.