2017-06-08 14:10Pressemeddelelse

Oplevelser for livet med Star Clippers lang krydstogt

null

At opleve naturens kræfter på et sejlskib er en unik oplevelse, vinden som drivkraft har en hypnotisk positiv virkning. Man rejser med den samme urkraft som Columbus, James Cook, Vitus Bering og de andre store opdagelsesrejsende, man oplever rejsen i et tempo, der gør, sindet følger med, og dufte lyde og visuelle indtryk – de vil grundfæste sig i ens hukommelse for evigt.

Derfor er Star Clippers’ længere ture noget helt specielt. Vores skibe er blandt de største sejlskibe i verden, men ikke større end der hersker en fredfyldt og harmonisk stemning ombord. Stemningen på de længere krydstogter er unik, der er fantastiske oplevelser til vands og til lands og ro til at fordøje og nyde dem.

Kulinarisk artisteri på højt niveau skaber en ramme om positive sociale oplevelser, og man har tid til at blive indført i almen sømandskab, hvis man har lyst. Og ikke mindst nyde livet sammen med ens rejseledsager og de andre gæster på skibet. Serviceniveauet er usædvanligt højt og med et personligt touch, der gør, man hurtigt føler sig hjemme. Der kommer ofte gæster ombord, der underholder, indfører og introducerer vores gæster til lokal kultur og skikke.


Caribiens perler på 14 dage

Caribien er måske verdens mest populære krydstogtdestination, og det med god grund. Den ene visuelle oplevelse afløser den anden, et yderst behageligt klima og en meget ligefrem og afslappet atmosfære, de steder, man besøger. Det er Caribiens perler, med en afstikker til Sydamerika, man oplever på 14 dage på et femmastet skib, der i 2001 officielt blev erklæret verdens største sejlskib.

ABC Aruba, Bonaire og Curaçao – Royal Clipper 14 nætter, 24. marts 2018 med priser fra EUR 3680 per person i dobbeltkahyt


Oplev uspolerede Cuba inden det er for sent

Det er et perfekt tidspunkt at opleve Cuba. Der er original charme i Havana og uspolerede perler som Cayo Rico, hvor der er flere eksotiske dyr end turister. Det vil næppe vare længe, før dette ændrer sig.

Der er også en afstikker til Grand Cayman, hvor skat er et fremmedord, og hvor shopping er nationalsporten, da øen er toldfrit område.

Cuba 10 og 11 nætter med Star Flyer 6 januar og 17 januar 2018 med priser fra EUR 2680 per person i dobbeltkahyt


Verdenshistorien på under to uger

Middelhavet er nok det mest mytologiske farvand i verden og emmer af verdenshistorie, græske guder, Romerriget, anden verdenskrig og meget mere. Samtidig byder Middelhavet på de bedste kulinariske oplevelser i Europa. Turen går fra Rom til Venedig, hvor man oplever det bedste af Italien og den utroligt smukke kroatiske skærgård.

Det vestlige Middelhavet 11 nætter den 29 juli 2017 med priser fra EUR 3110 per person i dobbeltkahyt


Indonesiens store oplevelser fra vandkanten

14 nætters krydstogt, hvor man oplever en perlerække af naturlige vidundere, hektiske storbyer og fredfyldte scenerier – alt sammen mens man kan nyde sin fredfyldte oase, sejlskibet Star Clipper. Med interessante udflugter til nogle af verdens mest spændende arkæologiske fund og templer og et besøg på Mount Bromo, hvorfra udsigten regnes blandt verdens smukkeste. Man oplever Singapore og Jakarta – to af de mest dynamiske storbyer i Asien – smukke strande, vidunderlige Bali og Javas mest imponerende tempel Borobodur, der ligger blandt rismarker, der bliver dyrket som for 100 år siden.

Bali til Singapore 14 nætter den 14. oktober 2017 med priser fra EUR 3410 per person i dobbeltkahyt

Havneafgifter og fly indgår ikke i prisen.

Om Star Clippers

Star Clippers har idag tre af verdens største sejlskib. Det fjerde kommer om lidt, Flying Clipper, med leverance i 2018. Det bliver verdens største sejlskib. Samtlige skibe kan anløbe små havne hvor de store krydstogsskibe ikke kan komme ind, dette kan derfor tilbyde gæsten oplevelsen af at være på en privat yacht.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som, Star Clippers, DMC Destination Asia, DMC Bhutan Journeys, Eden Roc Cap Cana. I vil på vores newsdesk blive opdateret med information fra de destinationer, selskaber og hoteller, vi repræsenterer.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen