2015-12-22 10:17Pressemeddelelse

Oplev yoga, dans, foto og fitness på et temacruise med Star Clippers vinter 2016

null

På et cruise med Star Clippers får I meget mere end smukke destinationer, hyggelige omgivelser og unikke sejloplevelser. I vinteren 2016 kan I vælge et temacruise på udvalgte afgange til Caribien. Træn krop og sind, bliv opdateret på sund livsstil eller test jeres viden om foto og kamerateknikker, når Star Clippers inviterer en række helt særlige eksperter med om bord.

Dyrk yoga under åben himmel med Axelle Roucou og Inge Schöps

Axelle Roucou er rejsende yogalærer med base i Paris og stor erfaring fra især Indonesien. Tyske Inge Schöps er yogacoach, foredragsholder og forfatter til en lang række populære bøger om yoga. På afgangene til Cuba med Star Flyer står de to instruktører for den populære morgenyoga, der udføres under åben himmel på skibets dæk.

Et 7 nætters cruise med Star Flyer til Cuba afgår d. 10., 17. eller 24. januar 2016. Priser fra 1510 euro eksklusiv havneafgift.

Lær mere om kost, fitness og motivation med Jenny Schatzle

Jenny Schatzle er ekspert i kost og fitness og har undervist og motiveret folk i alle aldre i over 15 år. På afgangen til Treasure-øerne med Star Clipper d. 23. januar kan gæsterne nyde godt af Jennys smittende energi og enorme erfaring med fitness, kost og motivation.

Et 7 nætters cruise med Star Clipper til Treasure-øerne afgår d. 23. januar 2016. Priser fra 1635 euro eksklusiv havneafgift.

Opdater din fotoviden med fotograf og skribent David Handschuh

David Handschuh er en New York-baseret fotograf og skribent med over 30 års erfaring, flere priser og utallige rejser bag sig. På afgangen til Leeward-øerne d. 13. februar med Star Clipper fortæller David om avancerede kamerateknikker, fotografi både på land og til søs, og der er nok at lære for for både nybegyndere og entusiaster.

Et 7 nætters cruise med Star Clipper til Leeward-øerne afgår d. 13. februar 2016. Priser fra 1635 euro eksklusiv havneafgift.

Få en sund krop med koreograf Ben Allen og personlig træner Joel Harper

Ben Allen er ejer af det populære danseforetagende GROOV3 i Los Angeles, der kombinerer dans, sund livsstil og indsatser i lokalsamfundet. Joel Harper har arbejdet som personlig træner i New York i over 18 år og derigennem hjulpet alt fra unge børn til OL-stjerner med en sund hverdag og verdensklasse-præstationer.

Ben står for fitness- og dansehold på afgangen til Windward-øerne med Royal Clipper d. 13. februar, mens Joel Harper arrangerer workout og holder foredrag om fitness og sund livsstil på afgangen med Royal Clipper til Grenadinerne d. 20. februar.

Et 7 nætters cruise med Royal Clipper til Windward-øerne eller Grenadinerne afgår d. 13. februar eller 20. februar 2016. Priser fra 1815 euro eksklusiv havneafgift.

Læs meget mere om de forskellige temacruises og bestil jeres næste sejltur med Star Clippers på www.starclippers.com

Info om Star Clippers

Star Clippers’ skibe er tre af verdens største sejlskibe. De besøger ofte havne, hvor større krydstogtskibe ikke kan lægge til og tilbyder passagerene aktiviteter og en atmosfære, der føles som at være på en privat yacht.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board og Star Clippers. I vil på vores newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clippers sejlskibskrydstogter.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen