2014-09-03 14:03Pressemeddelelse

Oplev Tobago i København og Aarhus

null

Med en delegation på 18 personer besøger Tobago nu København og Aarhus for at øge kendskabet blandt danskerne til den caribiske ø.

Den 14. september bliver Fisketorvet i København, lidt mere festligt, når centerets gæster får mulighed for at opleve en lille bid af Tobago, med caribiske rytmer og atmosfære.

Kom og få inspiration til en rejsen til Caribien og forkæl ganen med  smagsprøver på god rom og chokolade fra Tobago, Og du kan også lære at danse limbo. Der vil hele dagen være mulighed for at deltage i konkurrencer, og der vil være underholdning med musikere og dansere fra Tobago.

Den 16. september besøger delegationen Bruuns Galleri i Arhus, hvor der ligeledes vil være underholdning og konkurrencer.


United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen