2018-08-15 09:00Pressemeddelelse

Oplev Middelhavets perler i Italien & Frankrig - på dæk under blafrende sejl

null

I de første to uger af september sejler Royal Clipper på en fantastisk rute på 1 uge fra Rom til Ponza, Palmarola, Sorrento, Amalfikysten, Taormina på Sicilien, Liparerne og tilbage til Rom. Her bliver man sejlet til de mest eftertragtede destinationer langs den vestitalienske kyst, som fuldender ethvert rejsehjerte, med en forkærlighed for Italien og sejlads.

Du vågner til solopgangen, bølgeskvulp, morgenkaffe og varme croissanter, mens kaptajnen og mandskabet på dækket sejler dig til en ny perle hver dag. Du kan gå i land på egen hånd eller tage med på guidede sightseeingture til de mest berømte steder. Vil du hellere skrue tempoet ned, kan du blive ombord, nyde swimmingpoolen, frokostbuffeten og spejde mod det forblændende, italienske landskab.

Royal Clipper er et stort nok skib til at give en flot cruiseoplevelse og samtidig lille nok til at komme helt tæt på landet og ind i havnene.

Den 15. september sejler Royal Clipper videre fra Rom til Bonifacio på Korsika, Alghero på Sardinien og videre til forskellige havne på Korsika som Porticcio Beach, Ajaccio og Calvi.

På den måde får man, som gæst, oplevet de bedste destinationer på de store øer i Middelhavet. Særligt Korsika er blevet svært populært de sidste år – ikke mindst hos franskmændene selv, fordi øen byder på storslået natur og autentiske eventyr. Skibet sejler videre til Portofino, en klassisk perle langs den italienske Riviera, og videre til Monaco og Cannes.

Hvis Rivieraen og St Tropez falder i din smag, så tag med på næste ugesejlads, der går fra Cannes og videre til Portofino, L’île Rousse, Calvi og Plage d’Arone på Korsika til Porquerolles øerne i Sydfrankrig og Sanary sur Mer. Du får tilmed to herlige dage i St Tropez, før du returnerer til livlige Cannes by og La Croisette. I løbet af få dage får du besøgt nye, smukke destinationer på Korsika og højdepunkterne fra Rivieraen.
Det er bestemt en uovertruffen kombination!

På en fantastisk uge om bord på Royal Clipper vælger du selv, hvor aktiv du vil være. Har du brug for afslapning og velvære, så benyt dig af spabadet ombord. Ønsker du aktivitet og udfordringer, så kan du, med kyndig vejledning fra sportsteamet, klatre til tops i masterne, du kan sejle i kajak eller prøve andre typer vandsport.

Hver dag serveres en stor morgenmad med varme retter samt en rig frokostbuffet og aftensmad, hvor man vælger dagens kød og fisk med masser af retter og desserter og oste. Lyder det fristende?

Middelhavets perler venter på dig!

For booking kontakt dit rejsebureau eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, Tel. +377 97978400, www.starclippers.com

Til redaktionen:

Om Star Clippers

Star Clippers har i dag tre af verdens største sejlskibe. Det fjerde kommer om lidt, Flying Clipper. Det bliver verdens største sejlskib. Samtlige skibe kan lægge til i små havne, hvor de store krydstogsskibe ikke kan komme ind, dette kan derfor tilbyde gæsten oplevelsen af at være på en privat yacht.

Service af høj standard tilbydes af et imødekommende mandskab, og alle tre skibe har teaktræsdæk, svømmebassin, uformel stemning, en hyggelig Tropical Bar på dækket og en pianobar. Skibene er store nok til at tilbyde førsteklasses indkvartering og måltider. De to mindre skibe, Star Flyer og Star Clipper, kan hver rumme 170 gæster og har et mandskab på 74 personer, mens Royal Clipper har plads til 227 gæster og har et mandskab på 106 personer.

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation. For mere information læs mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen