2016-06-16 09:00Pressemeddelelse

Oplev Dragon Boat Festival 2016 på Tobago

null

Mad, hygge, naturskønne omgivelser og sejlads i store dekorerede både. Det er hovedingredienserne i Tobago Dragon Boat Festival, der afholdes den kommende weekend, d. 19. juni kl. 11-16 i Pigeon Point Heritage Park i Buccoo på det nordlige Tobago.

Det er i år den sjette udgave af festivalen, hvor forskellige hold sejler mod hinanden. Arrangementet er kendt som en favorit blandt både sejlentusiaster og familier.

En dragebåd (Dragon Boat) er en lang smal båd af varierende længde og med en række kreative udsmykninger, ofte et dragehoved i bådens forende. Besætningen består af ca. 20 padlere og en trommeslager. Dragebådskonkurrencer har rødder i asiatisk kultur, hvor landsbyer sejlede mod hinanden i udsmykkede både.

Trinidad & Tobago har stor tradition for forskellige typer sejlads med en række festivaler og konkurrencer i løbet af året.

Læs mere om årets Dragon Boat Festival på www.facebook.com/events/214317872295097/

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism, Star Clippers, DMC Destination Asia, DMC Bhutan Journeys, Park Hyatt Maldives Hadahaa, Park Hyatt Siem Reap og Hyatt Regency Phuket. I vil på vores newsdesk blive opdateret med information fra de destinationer, selskaber og hoteller, vi repræsenterer.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen