2016-10-19 08:57Pressemeddelelse

Nyhed: Direkte fly fra København til Aqaba i Jordan

null

Om 5 timer kan du krydse Petra fra din bucket-liste. Fra februar 2017 åbner Royal Wings nemlig en direkte rute fra København til Aqaba, og flere danske charterbureauer tilbyder pakkerejser med afslappende wellness-oplevelser i Det Døde Hav, eksotiske ørkenovernatninger i Wadi Rum og naturligvis ture til den magiske by, Petra.

Nu bliver det langt nemmere at få krydset et af Verdens nye Vidundere, Petra, af på bucket-listen. Den over 2000 år gamle klippeby ligger kun en times køretur fra Aqaba, hvorfra der fra februar er direkte københavnske afgange. Så vær klar til gåsehud og hængende kæber over synet af fortidens imponerende klippeudskæringer, og klipper, der er så godt indrettet, at nogle beduiner stadig anvender dem som boliger.

Flere rejsebureauer har pakkerejser
Der har tidligere været direkte fly fra København til Aqaba, og nu bliver det igen nemmere at rejse til Jordan. Blandt andet fordi Beach Tours, Apollo, Risskov Travel, Tema Rejser, Top Tours & Atlantis Rejser tilbyder danskerne pakkerejser til Jordan. Så behøver de rejsende blot at læne sig tilbage og nyde de gode hoteller og de eksotiske oplevelser, Jordan og charterbureauerne byder på.

Fortidens arkitektur lever stadig i Petra.

Wellness-destination
Petra er naturligvis ikke den eneste seværdighed, Jordan er kendt for. Rejsebureauerne tilbyder blandt andet wellness-oplevelser ved Det Døde Hav, hvor du kan indsvøbe dig i det magiske havmudder eller føle dig fuldstændig vægtløs på grund af det høje saltindhold i Det Døde Hav. Udover de naturlige spa-oplevelser, Det Døde Hav lokker med, kan de rejsende nyde de lækre hoteller, der ligger omkring Dødehavet. Det er blandt andet Kempenski, Marriot og Mövenpick og spa-hoteller som Ma'In Hot Springs.

Eksotiske nætter
En af de andre seværdigheder, rejsende burde tilføje på bucket-listen, er den røde ørken Wadi Rum. Med sine fascinerende klippeformationer af sandsten og granit har Wadi Rum draget rejsende som T.E. Lawrence (Lawrence of Arabia), der i sin tid banede vejen til Jordans turisme. I dag fortsætter Wadi Rum at drage folk, der er interesseret i at opleve ørkenens mange sider. Man kan både klatre i klipperne, ride på kameler, køre i jeep, stå på sandboard og ikke mindst overnatte i en camp og vågne op til solopgangen over de røde klipper.

Badeferie i Aqaba
Aqaba, hvor de rejsende lander, er en kystby ved Rødehavet. Byen er både kendt som et godt sted til dykning og snorkling samt for sine lækre hoteller som Kempinski, Mövenpick, Double Tree Hilton, Intercontinental og Radisson. Derfor er Aqaba det perfekte sted at have som base til at udforske blandt andet Petra og Wadi Rum, som begge ligger ca. en times kørsel fra byen. Eller Dødehavet, der kun ligger tre timers kørsel fra Aqaba.

Direkte fly fra flere nordiske byer
København er ikke den eneste nordiske by, der fra 15. februar 2017 får nemmere og hurtigere adgang til Jordans mange seværdigheder. I februar åbner der også direkte ruter fra Stockholm og Helsinki.
Flyet fra København til Aqaba letter hver lørdag. Stockholm – Aqaba-ruten ligger hver søndag, mens finnerne har mandage som afrejsedag.

For mere information kontakt United Spirit Nordic på: pr@unitedspiritnordic.com

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism, Star Clippers, DMC Destination Asia, DMC Bhutan Journeys, Park Hyatt Maldives Hadahaa, Park Hyatt Siem Reap og Hyatt Regency Phuket. I vil på vores newsdesk blive opdateret med information fra de destinationer, selskaber og hoteller, vi repræsenterer.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen