2018-07-10 12:58Pressemeddelelse

Nyd god mad og lækker vin – til søs

null

Royal Clipper med Chef Esio Gentile

Mad smager ekstra godt til den friske havluft. Det gør rederiet, Star Clippers, nu noget ekstra ud af. Fra den 14. juli lægger sejlskibet, Royal Clipper, fra Rom, med den dygtige italienske kok, Esio Gentile, ombord. Han vil komponere de mest fantastiske retter og gøre Middelhavscruiset ekstra velsmagende. Måltiderne er de vigtigste højdepunkter under krydstogtferien, og alle, der deltager i turen denne sommer, vil kunne glæde sig til de gode måltider, som kan nydes dagligt. - Efter solrige oplevelser i Rom, langs perlerne ved Amalfikysten, de Lipariske øer og den storslåede Taormina på Sicilien.

14. juli 2018 Rom – Rom med Royal Clipper fra EUR 2050 per person i delt dobbeltkahyt.

Royal Clipper med Shannon Westfall

Ugen efter, den 21. juli, kommer vinspecialisten og ønologen, Shannon Westfall, fra Californien. Hun er en dedikeret vinpersonlighed og vil guide dig igennem smagsprøver af de lækreste vine, der er tilpasset sommerklimaet og de italienske destinationer. Som gæst lærer du mere om duften og smagen, samt de vine, der passer bedst til forskellige fødevarer. Vinoplevelsen og -forståelsen vil helt sikkert blive forstærket efter en sejltur med Shannon fra Rom til de samme italienske kystperler som ugen før.

21. juli 2018 Rom – Rom med Royal Clipper fra EUR 2050 per person i delt dobbeltkahyt.

Hvad vælger du? Madkrydstogt, vinkrydstogt eller begge dele? Der er alle muligheder for at deltage i Royal Clippers sejlads begge uger.


Alle priser er eksklusive havnafgifter og fly til og fra krydstogtet.

For booking kontakt dit rejsebureau eller Star Clippers på info.monaco@starclippers.com, Tel. +377 97978400, www.starclippers.com

Om Star Clippers

Star Clippers har i dag tre af verdens største sejlskibe. Det fjerde kommer om lidt, Flying Clipper. Det bliver verdens største sejlskib. Samtlige skibe kan lægge til i små havne, hvor de store krydstogsskibe ikke kan komme ind, dette kan derfor tilbyde gæsten oplevelsen af at være på en privat yacht.

Service af høj standard tilbydes af et imødekommende mandskab, og alle tre skibe har teaktræsdæk, svømmebassin, uformel stemning, en hyggelig Tropical Bar på dækket og en pianobar. Skibene er store nok til at tilbyde førsteklasses indkvartering og måltider. De to mindre skibe, Star Flyer og Star Clipper, kan hver rumme 170 gæster og har et mandskab på 74 personer, mens Royal Clipper har plads til 227 gæster og har et mandskab på 106 personer.

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation. For mere information læs mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen