2021-05-04 09:13Pressemeddelelse

May the Fourth be with you

Det ultimative sted at fejre Star Wars Day!  

Du behøver ikke være en Star Wars-fan for at kende det berømte ordsprog "May the force be with you", for de fleste af os vil dette straks ringe en klokke. Det er derfor ikke helt overraskende, at ægte Star Wars-fanatikere har fejret Star Wars Day hvert år siden 2011 den fjerde maj. Og hvilken bedre måde at fejre denne specielle dag end at møde Yoda og hjernen bag den berømte karakter, Nick Maley på Yoda Guy-filmudstillingen i St. Maarten?

Bliv overrasket over hvirvelvinde af memorabili fra filmer , herunder Han Solo frossen i karbonat og Yoda som robotdukke.  Se forskellige fotos, rekvisitter, scripts, vintage-plakater og storyboards fra de berømte film, og kom hjem med en autograf fra ingen ringere end 'That Yoda Guy'.

 

“A long time ago in a galaxy far, far away… “

Denne udenom jordiske destination finder du blandt palmerne i centrum af Philipsburg, hovedstaden på den hollandske del af St. Maarten. Yoda Guy Movie Exhibit blev skabt af Nick Maley, et ikon i produktions- og filmindustrien. På grund af hans bidrag til skabelsen af ​​den grønne Jedi Master får han endda tilnavnet 'That Yoda Guy'. Nick har arbejdet på mere end 60 Hollywood-film, herunder Superman, The Shining, Highlander, Krull og Lifeforce. Med en plads i Guinness Book of World Records og en Emmy-nominering kan denne mand kaldes en ægte legende i specialeffekter. I dag bor og arbejder Nick på St. Maarten og kan findes regelmæssigt i non-profit-museet.

 

Mød Hollywoods mest berømte filmskabninger

En masse filmhistorie kan beundres i Star Wars-museet. Udstillingen inkluderer kendis-signerede produktionsrelikvier, og en utrolig samling af tredimensionelle skulpturer af Hollywood stjerner. Museet afslører også den teknik der bruges til at bringe den verdensberømte Yoda, Darth Vader, Chewbacca, MIB, Terminator, Alien, Highlander, Superman og Lifeforce til live. Derudover kan Star Wars-fanatikere købe en række signerede film memorabilia, originale manuskripter og storyboard-skærme, plakater, fotos taget bagom kulisserne og uddrag fra Star Wars-historien, i museets butik. En enestående mulighed og bestemt ikke at gå glip af under et fremtidigt besøg på St. Maarten!  "I’ve got a GOOD feeling about this."

 

Kan du finde "Death Star"

Udover et besøg på dette unikke museum er der en anden måde at komme i kontakt med Star Wars på øen. Så snart solen forsvinder giver den plads til månen, og galaksen bliver synlig. ”That’s no moon. It’s a space station ” - Obi Wan Kenobi, Et nyt håb (1977).

St. Maarten er et fremragende sted at se nærmere på universet, da der er meget lidt lysforurening på øen. Dette skaber et klart billede af stjernehimlen og på klare nætter er der allerede meget at se med det blotte øje. For eksempel, vælg at gå ned på en af ​​de mange strande og se efter Store og Lille bjørn, Polarstjernen, og glem ikke at lukke øjne og ønske dig noget så snart du får øje på en stjerneskud!

 

Fejr Star Wars-dagen hjemmefra

The Yoda Guy-filmudstillingen kan besøges hele året rundt, men du kan også fejre Star Wars Day sikkert hjemme i Danmark. En filmmaraton kan selvfølgelig ikke springes over. Fra Phantom Menace til The Rise of Skywalker - hvis du vil se alle igen, har du timevis af underholdning! Derudover har Spotify samlet en playliste i samarbejde med Star Wars, hvor de bedste melodier fra sagaen kan høres. Glem ikke at afslutte dagen med en online Star Wars pub quiz for at teste din viden blandt venner! "Do. Or do not. There is no try. ” - Yoda.

 

Om St. Maartens Turistbureau (STB)

St. Maarten Tourist Bureau er det officielle marketing- og turistbureau for den caribiske ø Sint Maarten, som er oprettet for at informere om øen, øge bevidstheden og fremme forskellige aktiviteter på øen for både turister og beboere. Sint Maarten er det mindste område i verden opdelt i to lande: øen har en hollandsk og en fransk del siden 1648, hvilket har resulteret i en helt unik kombination af kulturer. STB er ansvarlig for markedsføringen af ​​den hollandske del.

Her er mere information om St.Marteen

 


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic vil som repræsentationsbureau inspirere folk til at rejse. Gennem PR, salgsaktiviteter og markedsføring hjælper vi globale brands inden for bl.a. turisme, livsstil, luftfart og hoteller med at nå vort mål. Via proaktive metoder, baseret på flere års praktisk erfaring fremhæver vi kundernes fordele, styrker deres omdømme og øger forretningen. Den nordiske rejsebranche er vores speciale. Vi skaber forbindelserne mellem vores kunder og den nordiske rejseindustri, rejsemedier og influencere. Vores hovedkvarter ligger i København, Norden er vores hjem, og verden er vores legeplads.

Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen