2015-08-27 13:04Pressemeddelelse

Løb ørken-marathon i Indiana Jones´ fodspor

null

Løbesko, indlandsis, ørken og templer. Marathonløb er ikke længere forbeholdt asfalten i alverdens storbyer. De seneste små 20 år har eventyrlystne løbere kunnet udfordre sig selv bl.a. ved Den Kinesiske Mur, på Grønland og Myanmars Bagan-slette.

D. 12. september 2015 afholdes Petra Marathon i det sydlige Jordan. Her bliver det muligt at løbe et hel- eller halv-marathon i bjergrige ørkenlandskaber i og omkring oldtidsbyen Petra, som mange måske kender fra filmen `India Jones og det sidste korstog´.

Løbet er et såkaldt Adventure Marathon, der arrangeres af Albatros Travel. Denne type løb er kendetegnet ved en fysisk krævende rute, særprægede og eksotiske omgivelser og varierende og udfordrende underlag - og sker altid i forbindelse med en pakkerejse i det pågældende land.

Første udgave af Petra Desert Marathon blev løbet i 2009 med deltagelse fra 150 løbere. Hele Adventure Marathon-ideen
startede i 1998, hvor Albatros Travels´ stifter og ejer, Søren Rasmussen, som led i en større Kina-satsning kom på at skabe et marathonløb på Den Kinesiske Mur. Med over 2500 deltagere blev løbet i Kina en stor succes og inspiration for flere lignende løb i bl.a. Grønland (The Polar Circle Marathon) og Sydafrika (The Big Five Marathon).

I Petra Desert Marathon-pakkerejsen med Albatros indgår foruden selve løbet et besøg ved Det Døde Hav, indgang og guidet tur i Petra, festmiddag i ørkenen dagen efter løbet samt diverse transfers og overnatning.

Læs mere på www.petra-desert-marathon.com og www.albatros-adventure.com/trips/petra-desert-marathon-2015-5-day-package

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen