2015-12-16 14:20Pressemeddelelse

Las Cueveas Beach på Trinidad modtager Blue Flag Award for andet år i træk

null

Med den forestående krydstogtsæson lige om hjørnet kunne Trinidad & Tobagos turistminister Shamfa Kudjo for nylig annoncere, at Las Cuevas-stranden på Trinidads nordlige kyst for andet år i træk modtager den prestigefulde Blue Flag-award.

Ministeren kunne selv hejse det blå flag på den billedskønne sandstrand og understregede i den forbindelse, at certificeringen vil medføre endnu bedre strandoplevelser og -muligheder for både lokale og besøgende i fremtiden. "Vi modtager Blue Flag-certificeringen med stor stolthed og glæde, da vi med vores strandprogram løbende arbejder på at styrke både miljø, kystbeskyttelse og lokalsamfund. Det er planen at udvide programmet til Maracas Beach og strandene på vores tvillingeø Tobago," udtaler Shamfa Kudjo.

Las Cuevas Bay er indtil videre den eneste strand i den sydlige del af det engelsktalende Caribien med en Blue Flag-certificering. `Blue Flag´ tildeles strande og marinaer over hele verden, der lever op til en række strenge krav til bl.a. bæredygtighed, vandkvalitet og sikkerhed. 

Læs mere om Las Cuevas Beach Facility på www.blueflag.org/menu/awarded-sites/2015/southern-hemisphere/trinidadandtobago/trinidad/lascuevasbeachfacility

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen