2016-02-12 11:33Pressemeddelelse

Jordan vinder prisen for bedste turist-app

null

Jordan blev den glade og stolte vinder af prisen for `Best Government Service Application´ i den arabiske turismeindustri. Direktør for Jordan Tourism Board, Dr. Abed Al Razzaq Arabiyat, modtog prisen på det netop afholdte World Government Summit i Dubai.

I forbindelse med prismodtagelsen for bedste turist-app udtaler Dr. Abed Al-Razzaq Arabiyat: “Jordan Tourism Board bliver betragtet som en af pionererne i den internationale turismesektor, hvad angår implementering af teknologi, digital marketing og social media strategier. Denne pris er resultatet af vores hårde arbejde på området, som vi vil videreudvikle fortsat". 

App´en hedder `Visit Jordan´ og giver brugere mulighed for at udforske Jordan og blive inspireret til ture, overnatning og events blandt meget andet. På samme tid lægger den også op til samarbejde mellem de forskellige instanser, der arbejder med turisme i landet.

App´en er indtil videre tilgængelig på engelsk og fransk til Android og iOS. Flere nye sprog er på vej.  

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen