2015-01-22 15:00Pressemeddelelse

Jordan Tourism vil gerne høre dine rejsehistorier på ny blogger-hjemmeside

null

Er du blogger, fotograf eller videofotograf og har du lyst til at dele dine rejseoplevelser med resten af verden? Så har du nu mulighed for at blive en del af et helt nyt projekt, hvor du oplever Jordan på første hånd og bruger dine erfaringer til at fortælle andre om det. Fortællingerne bliver opdelt i temaer, så du enten skriver om fx kultur, natur eller gastronomi ud fra dine egne interesser. 

Jordan Tourism har lanceret en helt ny hjemmeside til formålet med navnet Unraveling Jordan. Her kan du allerede nu fortælle lidt om dig selv, dine interesser og erfaringer som blogger og på den baggrund søge om at komme med på en række særlige blogger-ture til Jordan. Turene er temaopdelt og går derfor til forskellige steder i landet. 

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen