2015-01-28 12:09Pressemeddelelse

Jennifer Hudson, Jill Scott og Kool & The Gang til Tobago Jazz Experience 2015

null

”Much more than music!”. Sådan lyder sloganet for Tobago Jazz Experince, der hvert år kombinerer mad, kultur, historie og ikke mindst musik i eksotiske omgivelser på Tobagos strande. På musikfronten har festivallen nu annonceret tre amerikanske megastjerner som dette års hovednavne.

Jennifer Hudson er både sanger og skuespiller og har vundet flere priser i begge genrer for sit kæmpe talent. Hendes tredje og seneste album `JHUD´ blev godt modtaget af såvel lyttere som anmeldere.

Legenderne i Kool & The Gang har solgt over 70 millioner plader og inspireret musikere i flere generationer. Sange som `Jungle Boogie´ og `Celebration´ er udødelige klassikere.

Årets tredje hovednavn er Jill Scott, der har begejstret musikelskere verden over med sit sensuelle, poetiske og stærke udtryk. Foruden sine egne hits som `Golden´ og `Family Reunion´ er hun også kendt for sit samarbejde med bl.a. Eric Benet og Will Smith.

Tobago Jazz Experience foregår fra d. 18. – 26. april 2015. Billetter bliver sat til salg fra d. 19. februar.

Festivallen ejes og arrangeres af Tobago House of Assembly, og tidligere års optrædende tæller superstjerner som Erykah Badu, Chaka Khan, Angie Stone og George Benson. Musikken er en blanding af jazz, populærmusik og caribisk musik.

Vi opdaterer løbende med flere kunstnernavne, når de annonceres fra festivallens side.

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen