2013-11-18 16:56Pressemeddelelse

Hvad er nyt i 2014 hos et av verdens mest spektakulære sejlskibskrydstogter

null

Cuba – jomfru-sæson for Star Flyer

Star Flyer, der er klassificeret til 170 passagerer, sejler til Cuba første gang i februar 2014 og tilbyder en serie syv-døgns sejladser ud ad den historiske havn i den sydlige del af Cienfuegos, hvor nogle af Cubas smukkeste strande og ankerpladser såvel som Cayman Islands forefindes.

  I november 2014 vender Star Flyer tilbage til Cuba og gennemfører cruises fra fem til syv dage. I tillæg hertil gives mulighed for forlængelse af disse cruises ud af Havana, den cubanske hovedstad.

·  Fra €1145 (plus havneafgift på €140 ) pr. person for et fem-døgns cruise from Cienfuegos med afgang 2. december 2014 (eksklusiv fly)

 Denne spændende nye sæson for Star Flyer begynder med et 14 dages harmonisk rejse fra Puerto Caldera via Panama til Cuba – en unik mulighed for at nyde en transitrejse gennem Panama-kanalen, besøg i to havnebyer i Colombia plus en visit på Cayman Islands.

·  Fra € 3210 (plus € 425 i havneafgifter) pr. person, ekskl. fly, med afgang 2. februar 2014.

I 2015: Ny Caribbean-rute for Royal Clipper

Royal Clipper vil tilbringe vinteren 2014/15 med sejlads på sin sædvanlige rute, der omfatter sejlads fra Barbados til Windward-øerne såvel som Grenadinerne foruden tillæg af en ny, spekulativ trafik, der fører passagererne rundt i hele den sydlige del af Det Caribiske Hav med start fra Barbados og med en varighed af 14 døgn, hvor der lægges til i fire venezuelanske havne i områder med meget smukke, uspolerede strande.

  ABC-øerne (Aruba, Bonaire og Curacao) i det hollandske Caribien såvel som Grenada og St. Lucia hører også med til de steder, der anløbes.

·  Fra € 3.470  (plus € 390 i havneafgifter) pr. person. Flyrejse er ikke inkluderet. Start 28. marts 2015.

Middelhavet

Mange populære ruter er planlagt for sommeren 2014, ikke mindst Star Clipper’s cruise-serie med Athen som udgangspunkt til diverse græske øer samt tyrkiske havne og også til byer endnu længere borte.

  I den vestlige del af Middelhavet gennemføres 7,10 og 12-døgns rejser mellem Venedig og Rom.

Nyt mini-cruise i Middelhavet

Royal Clipper gennemfører tre små cruises i 2014 ud af Venedig (tre nætter), Rom (fire nætter) og Málaga (fem nætter).

  Venedig-afgangen går til Rovinj i Kroatien og Piran i Slovenien.

  På Málaga-afgangen kommer man til De Baleariske Øer, mens Rom-afgangen omfatter besøg på Korsika og Sardinien.

  Desuden tilbyder Star Clipper en fem-dages rejse fra Athen til Valetta (Malta) med besøg i græske og sicilienske havne på vejen.

·  Fra EUR 820 (plus havneafgifter på EUR 95 for et tre-døgns cruise fra Venedig med afgang 3. september 2014 (ekskl. fly).

Oplev Monaco Grand Prix fra Star Flyer

Star Flyer får en afgang fra Monaco, mens Gran Prix løber af stabelen. Det bliver en ud af en hel serie rejser fra Monaco og Cannes.

  Skibet tilbringer hele dagen før afgangen til Korsika og byerne langs den Franske Riviera i havnen af det betagende Monte Carlo, som er hjertet af det sted, hvor starten af arrangementet foregår.

  På flere af afgangene fra Monaco og Cannes sejler skibet ved Scandola Nature Reserve på Korsika og legger til i Porto, en helt ny destination for Star Clippers, hvor passagererne bl.a. oplever de dramatiske bjergformationer med det enorme fugleliv med bl.a. de store søugler.

·  Fra € 1.805  € (plus € 225 i havneafgifter) pr. person med afgang 24. maj 2014. Prisen er ekskl. flyrejse samt Grand Prix-billetter.

Nye krydstogter fra Palma de Mallorca 

Star Flyer gennemfører en serie af syv-døgns rejser fra yacht-paradiset Palma de Mallorca, hvorfra der sejles til øvrige Baleariske Øer, og man kommer til samme steder, hvor den spanske konge, Juan Carlos, holder til.

  Ankerpladserne er kun tilgængelige for mindre skibe, hvilket også gælder de meget smukke øer omkring Formentera samt Puerto Pollença på nordsiden af Mallorca.

·  Fra € 1.720  (plus € 225  i havneafgift) for afgange i juli og august 2014. (Prisen er ekskl. flyrejse).

Vinter 2014/15

Alle tre skibe opererer i Det Caribiske Hav i vintersæsonen 2014/15 med et stort udbud af cruises fra Barbados, St. Maarten samt Cuba.

  ’Tidlig-booking-rabat’ på op til 20 pct. kan opnås på bookinger af vinterrejser, der foretages før 30. april 2014, og af sommerrejser, der bookes før 31. januar 2014.

Mer information med rejseruter og havnetilløb på www.starclippers.com

Star Clippers opererer tre af verdens største og højeste sejlskibe med besøg i havne, der som oftest ikke anløbes af de store krydstogtsskibe.

  Star Clippers tilbyder sine passagerer aktiviteter samt bekvemmeligheder i en atmosfære, der fremkalder en stemning af privat karakter.

  Star Clippers er kendt som et af de første rederier af sin art, hvor passagererne har mulighed for at nyde romantikken ved at sejle i en afslappet atmosfære med en høj service-standard leveret af et professionelt mandskab med sans for passagerernes velbefindende.

  Samtlige tre skibe er bygget med dæk af teaktræ, pools, uformel restaurant, en Tropical Bar på dæk, en Piano Bar indendørs – og trods intimiteten og hyggen er skibene store nok til at kunne tilbyde 1. klasses overnatning og restaurant

  De to mindre skibe, Star Flyer og Star Clipper, er hver klassificeret til 170 passagerer og en besætning på 74 mand, mens Royal Clipper kan sejle med 227 passagerer og en besætning på 106 mand.Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen