2018-11-19 15:15Pressemeddelelse

Grand Park Kodhipparu, Maldives vinder prestigefyldt pris til World Luxury Hotel Awards

null

Det luksuriøse feriested, Grand Park Kodhipparu, Maldives på Nord Male Atoll, tildeles ”Luxury New Resort”-prisen i kategorien, Indiske Ocean.

World Luxury Hotel Awards 2018 er netop løbet af stablen, og her vandt Grand Park Kodhipparu, Maldives prisen som ”Luxury New Resort” i kategorien, Indiske Ocean.

Dette – nu prisvindende – luksusresort åbnede for første gang i midten af 2017 og har allerede opnået ekstraordinær interesse og anerkendelse blandt sine gæster og forretningspartnere.

”Det er os en stor ære at blive anerkendt af vores kvalitetsbevidste gæster og rejsepartnere som en af de bedste luksusresorts i Det Indiske Ocean”, siger Raffaele Solferino, General Manager på Grand Park Kodhipparu, Maldives. ”Denne pris vidner om vores teams’ store engagement og lyst til altid at give gæsterne den bedste og venligste service. Jeg er enormt stolt af mit team, som gør en fantastisk indsats for at skabe enestående oplevelser på dette jordiske paradis”.

Grand Park Kodhipparu, Maldives er beliggende på Nord Male Atoll – kun 20 min. i speedbåd fra Velana International Airport. Resortet er designet af det verdenskendte arkitektfirma, Hirsch Bedner Associates, som har specialiseret sig i design af hoteller og resorts. De har formået at skabe en ferieoplevelse, der bringer exceptionel luksus og de utrolige, naturlige omgivelser sammen i ét.

Resortet opfylder ethvert behov og ønske, som gæsterne måtte have til deres drømmeferie; blandt andet 120 idylliske strandvillaer og ”overwater villas”, hvoraf de 65 byder på egen, privat pool. En stor, fælles infinity pool, med udsigt over det spektakulære Indiske Ocean, kulinariske oplevelser, fordelt på hele tre spisesteder på resortet, spafaciliteter i verdensklasse, et fuldt udstyret dykker- og vandsportscenter, og ikke mindst en rekreativ strandklub og klub til børnene.

World Luxury Hotel Awards blev etableret i 2006 og er hotelbranchens svar på Oscaruddelingen. WLHA bringer international anerkendelse til luksushoteller over hele kloden. Over 800 luksushoteller deltager i prisuddelingen hvert år og indgår i de kategorier, som fremviser deres unikke salgspunkter og destinationer. Vinderne udnævnes på baggrund af en fire uger lang afstemningsproces, hvor 300.000 deltagende gæster, rejsende og branchefolk afgør resultatet. For yderligere information besøg WLHA’s hjemmeside her

Om Grand Park Kodhipparu, Maldives

Grand Park Kodhipparu, Maldives er en del af Grand Park Group og det første luksusresort i rækken. Resortet åbnede i juni 2017 og ligger kun 20 min. i speedbåd fra Maldivernes internationale lufthavn. Dette ”én-ø-ét-resort”-koncept tilbyder sine gæster i alt 120 idylliske strand- og poolvillaer, ”overwater villas” samt Grand Residence villas med to soveværelser. Alt er designet af Hirsch Bedner Associates. Resortet byder på tre spændende spisesteder, prisvindende spafaciliteter, infinity pool, strandklub, fitnesscenter og børneklub samt dykker- og vandsportsaktiviteter. Læs mere her

Om Grand Park

Grand Park er luksusbrandet af Park Hotel Group, som er synonym med førsteklasses hotelfaciliteter, oplevelser og komfort, tilpasset kvalitetsbevidste og kræsne rejsegæster. Grand Park dækker i dag syv byhoteller og resorts i Singapore, Maldiverne, Hokkaido (Otaru), Wuxi, Xi An og Kunming.

Om Park Hotel Group

Park Hotel Group blev etableret i 1961 og er en af Asien-Stillehavsområdets førende aktører inden for hotel- og resortbranchen. Med base i Singapore består Park Hotel Group i dag af mere end 16 hoteller og resorts, der enten allerede opererer eller er under udvikling i 11 nøgledestinationer på tværs af Asien-Stillehavsområdet. Park Hotel Group fokuserer på at øge sin tilstedeværelse i hele regionen og imødekomme de skiftende behov, som rejsende har i dag. Således består Park Hotel Groups portefølje af luksusbrandet, Grand Park, det eksklusive Park Hotel og value-for-money-brandet, Destination.
Park Hotel Group

Kontakt

Lina Suryati
Marketing & Communications Manager
Email: lina.suryati@parkhotelgroup.com
Phone: +960 6651111

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation. For mere information læs mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen