2016-01-27 09:00Pressemeddelelse

Første kvindelige steelband til Trinidad & Tobagos National Panorama-konkurrence

null

På tvillingeøerne Trinidad & Tobago bliver den årlige National Panorama-musikkonkurrence kaldt “The Greatest Show on Earth”, og i år er der ekstra god grund til at glæde sig til det storslåede musikevent, hvor forskellige orkestre konkurrerer på de såkaldte steelpans, en trommetype der minder om `udhulede´ olietønder i udseende.

En af årets mest spændende deltagere er Platinum Steel Orchestra, der som det første rene kvindelige steelband stiller op i National Panorama-konkurrencen. Orkestret består af 35 medlemmer og bliver ledet af Carlan “Panman” Harewood.

Konkurrencen består af fire hovedkategorier: Store, mellem-, små og single-orkestre og bliver bedømt af en række kompetente dommere.

Steelpan-instrumentet blev opfundet i 1930´erne og er Trinidad & Tobagos nationalinstrument, der selvsagt spiller en enorm rolle i det årlige karneval, der allerede nu er i gang på Trinidad. 

The National Panorama Finals bliver afholdt d. 4. og 6. februar, mens selve karnevalet officielt kulminerer i weekenden d. 8 og 9. februar 2016.

Planlæg karnevalrejsen på www.gotrinidadandtobago.com

United Spirit Nordic er et nordisk GSA bureau med kunder som Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism og Star Clipper. Dere vil på vor newsdesk blive opdateret med information fra både Trinidad & Tobago, Jordan og om Star Clipper sejlskibskrydstogter.


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen