2018-11-05 14:30Pressemeddelelse

Forenede DMC-kræfter som ny spiller i Norden

null

En engageret gruppe af DMC’er er gået sammen i ét netværk under navnet: PLUS DMC Group. PLUS DMC Group er et samarbejde mellem unikke, velvalgte partnere, der alle har specialiseret sig i det nordiske marked.

Den nye store nyhed i rejsebranchen hedder PLUS DMC Group – Destination Management af lokale, nordiske agenter, der tænker ud af boksen og bidrager med nordisktalende personale og nordisk mentalitet.

Filosofien bag dette nye netværk af DMC-partnere er at samarbejde om at blive de allerbedste DMC’er for kunderne i Norden.

”Alle partnere i PLUS DMC Group har fokus på det nordiske marked og satser på høj kvalitet og exceptionel service. Vi fastsætter standarder til gavn for vores nordiske kunder, og derfor er vi det perfekte match for kunder på udkig efter DMC’er i Europa, med stor forståelse for deres mentalitet og behov.”

Jens Blaumeier, Managing Director for PLUS DMC Group

Ved at gå sammen i et fælles netværk går den gensidige drøm, om at samarbejde og dele høje standarder og principper – leveret på nordisk vis – i opfyldelse. PLUS DMC Group skaber mulighed for, at kvalificerede partnere kan gennemføre salgsaktiviteter, dele viden, udvikle sig sammen samt anbefale kunder til partnere og holde dem inden for gruppen.

PLUS DMC Group afviger også fra mange andre DMC’er ved udelukkende at samarbejde med bureauer og turoperatører i rejsebranchen, hvilket sender et klart signal om deres professionalisme og fælles engagement.

Gruppens mission er at samle Europas bedste DMC’er, som er eksperter i det nordiske marked, og på den måde skabe et stærkt brand af samarbejdspartnere under ét navn. De tror på, at lokal indsigt, erfaring og en professionel tilgang gør hele forskellen. Dette garanterer kunderne den bedste oplevelse af hver enkelt destination.

Om:

PLUS DMC Group er et netværk af ejerstyrede DMC’er, som alle er specialiseret i det nordiske marked, med uovertruffen erfaring i sine respektive destinationer. Gruppen er organiseret af alle partnere og har tre udøvende niveauer, bestående af en Managing Director, en bestyrelse af partnere og arbejdsgrupper.

Et årligt kontingent – knyttet direkte til den enkelte DMC’s omsætning – gør dig til partner. Der afholdes audition, når nye DMC-partnere ønsker optagelse for at bevare den høje standard.

PLUS DMC Groups partnere i dag:

B-italian, EL-VE Tours, INBOUND Services, Panbaltica, med flere på vej.

Mød PLUS DMC Group på dette års IBTM World i Barcelona 2018. http://www.ibtmworld.com/en/Exhibitors/4639889/PLUS-DMC-group.

Hvornår:

27.-29. november 2018 på Stand O30. Du kan lave en aftale med hver enkelt partner direkte.

Kontakt:

PLUS DMC Group

Managing Director

Jens Blaumeier

Email: info@plusdmc.com or phone: +49 40 2269 23 - 250

www.plusdmc.com

#YourDestinations #YourPlus

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation. For mere information læs mer på www.unitedspiritnordic.com


Om United Spirit Nordic

United Spirit Nordic er et uafhængig salgs-og marketing og pr selskab baseret i København der tilbyder tjenester i Skandinavien, Finland og Østersøen og gennem søsterorganisationer også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og venlige i vores tilgang. Vi arbejder med foretrukne partnere med en langsigtet succesrate. Med andre ord, arbejder vi som et lille selskab, men med enestående erfaring og evnen til at udføre en stærk kampagne og arbejder på en professionel måde. Vi tilbyder integritet, hårdt arbejde, pålidelighed, kontinuitet og motivation.


Kontaktpersoner

Christine Engen
CEO & Creative Director
Christine Engen